Minden szülő nő kap infúziót?
Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 18:36
1/7 anonim válasza:
persze en bennem 24 oraig bennem volt! igaz 18 orat vajudtam a lanyommal!
2/7 anonim válasza:
Álltalában igen. Nekem azt mondták, hogy azért van rá szükség, hogy ne essenek össze a vénák, ha mégis műtétre kerülne a sor...
4/7 anonim válasza:
Én kaptam...
De vénát biztos, hogy szúrnak,kapsz kanült és vért is vesznek.
5/7 anonim válasza:
én nem kaptam-gyors szülés volt-egy babzsák-fotelon-2óra alatt
6/7 anonim válasza:
Szia! Én nem kaptam, bár én is gyorsan szültem, viszont kanült így is kaptam, hogy ha mégis vészhelyzet állna elő, az már bent legyen. Vészhelyzet nem volt, a tű viszont 3 napig bent volt. Nem túl kellemes.
7/7 anonim válasza:
Én még nem szültem csak sokat olvastam róla.
2féle infúzió van ha jól tudom, az egyik az oxytocinos, azt fájásgyengeségre vagy szülésindításra kapsz, a másikat meg kiszáradás ellen, de ezt asszem csak abban a kórházban ahol nem engednek vajúdás közben enni-inni.
Ha minden rendben megy akkor nem szükséges az infúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!