Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van esélyünk szerintetek?

Van esélyünk szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Régóta figyelem ezt az oldalt próbálok segíteni nektek a válaszaimmal és persze kérek is segítséget tőletek gondoltam megírom nektek milyen fájdalom ért. Bekerültem a kórházba görcsökkel 27 hetesen. MAgnéziumot nyomattak belém infúzióba hogy nehogy beinduljon a szülés. Rá fél órára elöntött a vér. A baba jól volt de benn maradtam a kórházba megfigyelésen. Éjjel 5 majd 2 perces fájásokra ébredtem. Szóltam a nővérnek kaptam egy méhnyugtatót és majd reggeli vizitnél említsem meg.Reggelre már véreztem is és életmentő műtéttel megszületett a kisfiam 28 hétre nagyon rossz állapotban . Újraélesztették . Most 3 hetes és kiderült hogy agykárosodott. Nagyon összetörtem. Fejlődik , emészt, de lélegeztetőgépen van. HA valaki tud biztatni vagy tud példát mondani akkor írjátok le. Van előttem példa? Egy elkeseredett anyuka.
2010. febr. 24. 09:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnállak benneteket, szomorú ami veletek történt:(( Főleg azért rázott meg annyira, mert én 25 km laktam Fehérvártól és olyan mintha "ismernélek". Azt megkérdezhetem, hogy mit mondanak a dokik, mi vár rátok? Vagy egyáltalán mondanak valamit? Sok erőt és kitartást nektek!!!
2010. febr. 25. 09:35
 22/33 A kérdező kommentje:
Nagyon sok rosszat mondanak jót semmit. Azt mondják nem tud majd gép nélkül élni és kb fél évet egy évet adnak neki az orvosok.Nagyon - nagyon bízom benne nem így van.Szorítsatok nekünk.
2010. febr. 25. 20:22
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 9.35-ös vagyok. Írhatnék Neked privit?
2010. febr. 26. 07:24
 24/33 anonim ***** válasza:

Tegnapi 10.58-as vagyok

Fura teljes erővel bíztatunk és kérünk, hogy írd le mi történik veletek és amikor leírod valahogy nem jutunk szóhoz:-( ő egy kis angyalka és amíg veled van ez így is marad! Nem tudlak ezzel vígasztalni téged, hiszen most ezek a szavak inkább bántónak érződnek, mint vígasztalónak, de talán jobb lesz így, mint amit pl én is és még sokan mások csinálunk pánik betegek vagyunk, mert minden reggel azzal ébredünk, hogy ma mi fog történni és mi lesz vele 15-20 év múlva ki fog rá vigyázni ha én már nem leszek. És minden nap boldogan nézzük a babáinkat és tudjuk, hogy van valami visszafordíthatatlan, valami olyan betegség ami felett nem győzhetünk:-(

2010. febr. 26. 10:16
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok példának én:kisfiam 1 éve kereken 30,hétre született 1360 grammal és 42 cm.el.10 napig volt gépi lélegeztetőn és 3 hétig intenzíven.2 hónapot voltam bent vele a mamaszállón mire haza megettünk.Műteni kelett a szemét,de látni fog csak lehet szemüveg kell neki,de még az sem biztos.Kapott egy kisebb agyvérzést,de szerencsére olyan helyet nem érintett hogy maradandó károsodása lenne.Minket sem biztattak akkor nagyon.Mindig azt mondták mindenre,hogy vagy-vagy.Most 1 éves kereken 9.5 kg és 71 cm.mindent csinál mint a kortársai csak éppen még járni nem tud.Rengeteget vittük az elmúlt 1 év alatt minden féle dokihoz és gyógytornászhoz és így szépen kikupálódott.Úgyhogy én átérzem a helyzeted és nagyon drukkolok hogy minden oké legyen.
2010. febr. 26. 22:06
 26/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a helyzet a kicsiddel? Változott valami?

2010. márc. 5. 08:34
 27/33 A kérdező kommentje:
Annyi változás van hogy levették a gépről hét elején. 30ml anyatejet kap szondán keresztül. Rettegek minden reggel felhívni a kórházat hogy hogy van az én pici Barnabásom. Minden nap megyek hozzá és biztatom hogy erősödjön és tartson ki mert nagyon de nagyon várjuk hogy haza hozhassuk. Igaz most az az első és legfontosabb hogy ne kerüljön vissza gépre.NAgyon bízom benne hogy nincs semmi baja. Köszönöm az érdeklődést, jól esik hogy ennyien gondolnak ránk.
2010. márc. 6. 19:50
 28/33 anonim ***** válasza:
Érdekelne,hogy mi van veletek azóta.Megírnád?Köszi.
2010. márc. 17. 19:08
 29/33 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó kérdező!

Köszönöm hogy érdeklődsz . Változás nincsen , sajnos egyenlőre nem nyeli a nyálát a pici fiam. Szépen fejlődik 1820g de szondán etetik . Izeg-mozog forgatja a kisfejét. Remélem a Jó Isten velünk van és segít BArnabásnak meggyógyulni. Irok ha lesz változás. Ami nagyon fontos hogy a gép nem kellett azóta neki és a kabin oxigén se kell 3 napja .

2010. márc. 18. 13:54
 30/33 anonim ***** válasza:
Szia.Az utolsó vagyok.Örülök,hogy már ennyit javult,csak idő kérdése és biztos rendben lesz minden.Sok-sok erőt kívánok neked és a kis Barnabásnak-így ismeretlenül is-egy nagy puszit!Mindenképp írj ha van vmi változás!
2010. márc. 18. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!