Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van esélyünk szerintetek?

Van esélyünk szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Régóta figyelem ezt az oldalt próbálok segíteni nektek a válaszaimmal és persze kérek is segítséget tőletek gondoltam megírom nektek milyen fájdalom ért. Bekerültem a kórházba görcsökkel 27 hetesen. MAgnéziumot nyomattak belém infúzióba hogy nehogy beinduljon a szülés. Rá fél órára elöntött a vér. A baba jól volt de benn maradtam a kórházba megfigyelésen. Éjjel 5 majd 2 perces fájásokra ébredtem. Szóltam a nővérnek kaptam egy méhnyugtatót és majd reggeli vizitnél említsem meg.Reggelre már véreztem is és életmentő műtéttel megszületett a kisfiam 28 hétre nagyon rossz állapotban . Újraélesztették . Most 3 hetes és kiderült hogy agykárosodott. Nagyon összetörtem. Fejlődik , emészt, de lélegeztetőgépen van. HA valaki tud biztatni vagy tud példát mondani akkor írjátok le. Van előttem példa? Egy elkeseredett anyuka.
2010. febr. 24. 09:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos példát nem tudok írni, próbálj erős lenni, minden rendbe fog jönni, egyszerűen nem történhet másképp és kész! Őszintén kívánom Nektek.
2010. febr. 24. 10:01
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Jaj,én csak azt tudom írni,hogy nagyon sajnálom,ami veletek történt.És kitartást a kicsi felneveléséhez.És úgy megölelnélek...
2010. febr. 24. 10:04
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia, mi voltunk a koraszülött osztályon, és láttam egy két dolgot. Nagyon sajnállak, és veled érzek. Ismerek olyat akinek a fülem hallatára mondták meg hogy károsodott a babája, és hogy gyógytornára szorul de ha foglalkoznak vele, majd alakul. Sajnos nincs kapcsolatom azokkal az anyukákkal már akik hasonló helyzetben voltak mint te. De mindig reménykedek hogy egyszer összefutok velük. Pár hét múlva megyünk vissza koraszülött kontrollra, ott szoktam találkozni olyan babákkal és anyukáikkal, mit ti majd megírom hány hónaposak voltak és mi van velük. Kitartást!

Egy kérdésem lenne, már otthon vagy, vagy a mamaszállón?

2010. febr. 24. 10:18
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,hogy károsodott az agya?Egy ismerősöm 28 hétre szült,de azóta már felépült a pici és jól van.Szerintem majd több helyen is nézesd meg!

Sok erőt és kitartást kívánok!

2010. febr. 24. 10:21
 5/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat. Nem vagyok mamaszállón a székesfehérvári kórházban van a kisfiam és én meg 10 km-re lakom így minden nap be megyünk hozzá. Bízom abban hogy alakulni fog a picur és hazahozhatom a nagy tesóhoz mert ő is nagyon várja haza.Szorítsatok nekünk , nagyon sokat számít ha többen szorítunk . Köszönöm.
2010. febr. 24. 10:45
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

egy rokonomnak papírja van arról, hogy a babája vízfejű. azt mondta neki az orvos, sosem tud majd járni és beszélni. ő is koraszülött volt, meg egyéb dolgok.

a kisfiú 1 éves kora óta ugrál és be nem áll a szája. kicsit talán hiperaktív, rettentő jó tanuló, sportol, lételeme a mozgás.

nem szabad feladni. a csodákban mindig hinni kell!

sok erőt kívánok neked!

2010. febr. 24. 10:48
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia

41. hétre szültem egy 33. hétnek megfelelő babát, súlyosan retardáltan és egy nagyon ritka kromoszóma rendellenességgel. Megjegyzem példás terhesség, szoros orvosi felügyelet az 5. héttől. Hetek a korán, utána szívkatéterezés, utazgatás orvoshoz járkálás. Most 10 hónapos nem olyan baba, mint a többiek, de én nem látok benne mást csak az én gyönyörű, csodálatos kisfiamat! Tudom mit érzel, ezt elfogadni sosem lehet, azt mondják az okosok, hogy el kell fogadni, egy túrót ezt nem lehet elfogadni! Én is állandóan magam ostorozom, közben ő fejlődik, növekszik. Ahogy lehet kezdjétek el a Dévény tornát, mi 3 hónapos korától csináljuk az agykárosodott babáknak nagyon kell ez a torna, sokat tud segíteni ill. a korafejlesztést. Fel a fejjel az első mosolya akkor is a tiéd lesz!!

2010. febr. 24. 10:58
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Az unokanővéremnek azt mondták szülés előtt egy hónappal, hogy a baba nem egészséges és fogyatékos lesz, megszületett, megműtötték mert sok víz volt a fejébe, az orvosok nem sok jóval biztatták, azt mondták nem fog tudni önállóan semmit csinálni, azóta eltelt 6 év a gyerek iskolás, kitűnő tanuló és semmi baja szerencsére.

Nagyon sajnálom ami veletek történt, kitartást kívánok nektek. Remélem minden rendben lesz.

2010. febr. 24. 11:08
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, még egy dolog a lehető legtöbb időt tölts vele, mellette, beszélj hozzá, énekelj neki, fontos, hogy érezze nincs egyedül ez az egyetlen ami csodát tesz! Én ültem az inkubátor mellett és be nem állt a szám, dumáltam énekeltem simogattam az inkubátor falát, utána a nővérrel együtt zokogtam az öltözőben!
2010. febr. 24. 11:11
 10/33 anonim ***** válasza:
Bocs utolsó előtti közben jött egy válasz.
2010. febr. 24. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!