Kíváncsi vagyok mennyi volt a leghosszabb túlhordás.Nyilván azért mert én 40+3 vagyok nyitott méhszájjal,türelmetlenül.Vajon mi várhat rám?
2010. febr. 24. 07:48
1/8 anonim válasza:
4 nappal:) Mondjuk én a szülés délelőttjén 3000-es méhszájjal indultam, ahhoz képest 12 óra múlva kezemben volt a kicsi:)
2010. febr. 24. 07:51
2/8 anonim válasza:
az elsőt 13-al, a másodikat 12-vel. Mindkettő spontán indult.
2010. febr. 24. 07:53
3/8 anonim válasza:
Elsőt 41+2 a másodikat pont 41 hétre.Mindkettő spontán indult.
2010. febr. 24. 09:43
4/8 anonim válasza:
1 héttel.a 36.héttől 1111 volt a méhszájam.bármit csinálhattam(takarítás,szex,emelgetés,szekrénytologatás)csak egy jó kis hidegfront indította be.szóval nem tudhatod mennyi van még hátra.a dokim és mindenki más mindig mondták h nem húzom ki végig,erre 1 hetet ráhúztam.tudom h már nagyon türelmetlen ilyenkor az ember,de mást nem tudsz csinálni,mint vársz.ugy is kibújik ha megérik a körme.addig is pihenj sokat,mert szülés után nem sok lehetőséged lesz rá.
könnyű és gyors szülést kívánok.
/S/
2010. febr. 24. 09:46
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást.Olvasgatom itta különböző praktikákat,hogy mivel lehetne előcslogatni,de nekem pl a szex kizárva,mivel 2 ujjnyira nyitott a méhszáj,léocsőzni minden nap többször szoktam(a házunk miatt),ettem már fahéjas és fűszeres kaját de semmi.Az a baj,hogy a fiamat 16 nappal hamarabb szültem anno,ezért már 3 hete várom,hogy a kislányom is megszülessen.Fárasztó a sok kérdés:"Egyben vagy még?"Pedig tudom,hogy jó szándékkal kérdezik.A dokim szerint bármelyik pillanatban indulhat(C1222),mégse.
2010. febr. 24. 10:09
6/8 anonim válasza:
Én 40+5 vagyok, így átérzem az izgatottságod és türelmetlenséged. Már vannak fájásaim, de ezek még "nem igaziak". Keményedik a pocim és alul is sokszor belémhasít egy-egy menszesz jellegű görcs. Holnapután mennem kell újra a kórházba. Az elmeszesedett méhlepényem miatt szerintem be fogják indítani a szülést. Bár ki tudja, olvastam olyat is, hogy valaki 2 héttel a kiírt időpont után szült.
2010. febr. 24. 11:10
7/8 anonim válasza:
Épp 41 hetesen szültem. Nekem az segített, hogy előző nap a doki jóóól megvizsgált és közölte, hogy teljesen zárt minden 1 hét múlva talákozunk. Másnap hajnali 3-kor meg elkezdődött és estére meg is lett a kislányom. :p
2010. febr. 24. 14:37
8/8 anonim válasza:
Ha Bp-en szülsz egyetlen kórház van csak, ahol hagynak a 42. hét után is túlhordásban. Én pont 1 héttel hordtam túl a babát. Nálam a szülés előtti nap volt egy vizsgálat és aznap este beindultak a fájások. Szerintem megilyesztették a babát, mert indítottak volna reggel.
Egyébként türelem és élvezzd a terhességet! Érdemes csinálni valami programot a pároddal, akár csak egy jó kis sétát valami olyan helyen, ahova nem sokszor jártok, nagyon jó emlék lesz, ha igazán jól érzitek magatok. Kitartás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!