Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 3 héttel jól...

Szülés után 3 héttel jól kinézni? Lehetséges?

Figyelt kérdés

[link] Neki sikerült, de vajon mekkora lett a babája? Ti hogy néztetek ki pár héttel szülés után? Mennyire átlagos az, hogy ilyen bomba alakja van valakinek utána?

30 hkm.

2015. máj. 6. 17:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok... se csík, se logó bőr! és 5 percet nem mozogtam direkt...
2015. máj. 6. 19:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez a hölgy a kilencedik hónapban is úgy nézett ki, mint a jól lakott óvódás, nem mint aki mindjárt a szülőszobára billeg.

Nem él átlagos életet, gondolom, neki nincsenek olyan mindennapos gondjai, mint a háztartás vezetése, főzés stb. Napi több órát tölt edzéssel, addig bizonyára dada vagy bébiszitter foglalkozik a babával.

Nagy része genetika egyébként.

A legtöbb ismerősöm, még ha kilókban nem is több, mint szülés előtt, vagy lapos a hasa, akkor is vannak terhességre és szülésre utaló jelek a testén. Kinyúltabb bőr, csíkok, kissé megereszkedett mell.

Ezen nincs mit szégyellni és nem is kell úgy kinézni, mint egy fehérnemű modell.

A legtöbb friss anyuka jobban el van foglalva a sikeres szoptatással, a babájával, próbál anyaként, nőként, feleségként helyt állni és nem az a legfőbb napi tevékenysége, hogy fotókat készítsen magáról és tárja ország-világ elé.

2015. máj. 6. 20:40
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Genetika és retusálás:) Emellett műtött cicik, feltöltött száj. Komolyan ez tetszik neked? Fitneszedző barátnőm is hamar visszafogyott, miután éjjel és nappal szoptatott állandóan és ehhez nem kellett egy vagon kalóriát bevinnie, mert ömlött belőle a tej alapjáraton is.

Van, akinek az élete a saját testének a karbantartásáról szól, semmi másról. Sok idő és pénz.

Egy álagos nő is nézhet így ki. Lehet, hogy nem pár nappal szülés után, hanme pár hónappal. És akkor mi van?

A vérzésről annyit, hogy van tampon is. A fényképezés idejére bizonyára azt helyezett fel magának.

2015. máj. 7. 08:27
 14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, mi a bajod neked?
2015. máj. 7. 08:35
 15/20 anonim ***** válasza:

3,9 kg és 55 cm-el született a baba.

Én már írtam amúgy ide, hogy irigylem a szülés utáni lapos hasa miatt - nekem nem ment vissza :((((((((

Azt néztem, hogy hol fért el ez a nagy baba? Tök pici hasa volt 9 hónaposan a nőnek. :)

2015. máj. 7. 11:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért lenne bármi bajom? Leírtam a véleményemet.
2015. máj. 7. 15:42
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

Èn pàr hèttel a szülès utàn nagyon rosszul néztem ki . Kb a hasam olyan volt mint a kocsonya.. pedig örök èletemben sportoltam.

Sőt terhessèg idelye alatt is vègig odafigyeltem

a mozgàsra ès ètkezèsre 15 kg ot szedtem fel a babám mègis kicsi lett! 2.65 kg.. nagyon csalódott voltam..

nekem 4 hònap kemény edzés utàn lett megint szèp lapos hasam a fiam 1 èves korára meg màr szèp enyhèn kockás volt.

mennyire àtlagos? Egyàltalàn nem àtlagos ..de gondolom te is tudod :) kb 1 az 1 millióbol aki ìgy megy haza a szülőszobàròl!

Ez genetika hidd el,

Minden esetre akármikor nézem a hölgy kèpeit felhergelem magam!!

Na megint egy modell p*csa akit az orrom elè döngölnek. .nesze ìgy is ki lehet nèzni ès ha te nem nézel ki így akkor mennyire szar vagy..

Az ő fèrje mekkora màzlista ,míg a te férjed nèzheti a kocsonya hasad.. wow ez a nő mèg szoptatás közben is szexi!!

Persze hogy irigylem ez nem kèrdès!!

Ahh ki nem àllhatom ezt a nőt!!

nem akarok több kèpet làtni róla!!

21 hetes kismama vagyok megint.. bocsi nèzzètek el nekem a kirohanásom!

:D :D

2015. máj. 7. 21:57
 18/20 anonim ***** válasza:
ennyit számít, milyen erősek a hasizmai. Nekem nem azok. Teljesen lapos hasam volt szülés előtt, de sosem edzettem, így nem is bírták a terhelést. Szerencsére 90%-ban visszament a poci, a többi már tényleg csak részletkérdés, de sok hétbe telt... és szét is nyílt a hasizmom valamennyire. Azért ez durva. :D
2015. máj. 10. 20:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát én is azt mondom genetika. Van egy kepem, szules utan 1 héttel.. semmmi hasam nem volt. Terhesseg végén, 39 hetesen azt kérdezték nst-na szülésznők és a többi beteg, hogy visszatartason vagyok?...még a dokik is azt mondták, 2 kilo lesz a baba... Több mint 2500 al szuletett.

Egyszerűen ilyen az alkatom. Semmi stria...kb ugyanolyan feszes a hasam mint előtte. Mindez mozgás nélkül 2 honap alatt.

terhesség előtt heti 1 szer bicajoztam.

anyám is ilyen alkat. Meg mindenki vékony a családban.

2015. máj. 10. 21:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Genetika. Nekem két terhességem volt, és a másodiknál megfigyeltem, hogy a testen egyazon "forgatókönyv" szerint változott mindkettőnél. Ugyanolyan ütemben, ugyanannyit híztam, szülés után mindkétszer ugyanannyi kilóval jöttem haza a kórházból, és már a szülőszobáról lapos hassal jöttem ki. Mindkétszer a szülés utáni 4. héten lettem ugyanannyi kiló, mint amennyi a teherbeeséskor voltam. Striám nem lett egyszer sem, bár minkét alkalommal "kicsi" hasam volt. Fiatal koromban rengeteget sportoltam, így viszonylag feszes volt a hasizmom, de az utóbbi években már csak futni járok néha, fitness-lady nem vagyok egyáltalán.
2015. nov. 6. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!