[link] Neki sikerült, de vajon mekkora lett a babája? Ti hogy néztetek ki pár héttel szülés után? Mennyire átlagos az, hogy ilyen bomba alakja van valakinek utána?
Vannak mázlisták akik szülés után pár nappal már lapos hassal sétálnak...genetika sztem,nekem szétnyilt a hasfalam,igy évekkel késöbb is nagynak tünt a pocakom,nem tudom a mostani terhesség után mi lesz??
2015. máj. 6. 17:07
2/20 A kérdező kommentje:
Ja és még valami, amit nem értek. Ugye a képen 4 nappal szülés után látható a hölgy. Namost szülés után konkrétan ömlik az emberből a vér, és a képen látható, hogy bugyiba fényképezi magát. Hol vannak a betét szárnyai?
2015. máj. 6. 17:12
3/20 anonim válasza:
Én irigylem, akinek ilyen lapos lesz a hasa szülés után (is).
Nekem is szétnyílt a hasizmom. Még mindig nagy a hasam , 8 hónapja szültem. :(
2015. máj. 6. 17:12
4/20 anonim válasza:
3-as vagyok.
Belőlem nem ömlött a vér egyik szülésem után sem. Sőt a második után alig véreztem.
Öööö nem tudom, lehet addig mini betétet tett be erre a fél percre, amíg megcsinálta a képet. :)
2015. máj. 6. 17:13
5/20 anonim válasza:
Persze lehetséges de ennek a nőnek nem átlagos életmódja van, mivel szülés előtt, terhesség alatt is valószínű naponta edzett, odafigyelt az étkezésre.
2015. máj. 6. 18:05
6/20 A kérdező kommentje:
Valaki nemtudja mennyivel született a pici?
2015. máj. 6. 18:06
7/20 anonim válasza:
korábbi cikkben volt róla kép h nagy pocakkal is még szinte kockás hasa volt,igy ezen nem is lepödök meg
2015. máj. 6. 18:08
8/20 anonim válasza:
A képen szereplő fehérneműmodell teherbeesés előtt is csúcsformában volt, így nem csoda, h most így fest.
2015. máj. 6. 18:15
9/20 anonim válasza:
Közel 3900 grammal született, ha a nőnek 9 hónaposan sem volt, ha megnézed 5, legfeljebb 6 hónapos terhesnek tippelted volna. Ez genetika, nem fogható a sportos életmódra. Egyik barátnőm igazi fitnesslady, terhesen is heti 5 napot edzőteremben volt, minimálisan hízott, a hasa sem volt túl nagy, mégsem húzódott vissza szülés után a hasa. 1 éves a gyerek, 3 hónappal a szülés után már rendszeresen edzett, de még most is lóg a hasa, nem tud vele mit csinálni. Kolleganőm bezzeg életében nem mozgott aktívan, mégis szülés után 2 héttel úgy nézett ki, mintha nem is szült volna. Teljesen lapos volt a hasa, semmi csík. Genetika.
2015. máj. 6. 18:31
10/20 anonim válasza:
Én is szerencsés alkat vagyok. Szülés után 1 héttel már a régi nadrágjaim hordtam. 56 kg mal szültem. Császár után a haskötőt a csipő csontom fogta fel.. még a szülésznők is csak csodálkoztak. 4 nappal szülés után azt mondta a dokim,. olyan vagyok mint aki sosem volt terhes.
mikor 2 hónapos volt a kicsi..sokan azt hitték örökbe fogadtuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!