Anyukam mondta hogy 2-3 ora alatt megszult. Mikor mondtam neki, hogy a neten olvasom, hogy 12 orat is vajudnak o erre: a az sok. Hihetetlennek tartotta. Lehet hogy en is ugy fogok konnyen szulni, mint o?
lehet. lehet, hogy nem. marhára nem ezen múlik. én is könnyen születtem, aztán mégis 12 órát vajúdtam, majd jött 40 perc kitolás, pedig könnyűre számítottam. Hát nem volt az. oxitocin infúziótól a kézzel tágításig volt minden mi jó..
2015. máj. 5. 11:19
2/7 anonim válasza:
én 18 orát vajudtam...itt nem adnak semmit a szulés gyorsitására..nincs oxitocin (azt se tudom mi az, csak itt olvatsam, h mindenkinek -bekotik-)..hagyják a maga tempojában lezajlani a szulést.
2015. máj. 5. 11:22
3/7 anonim válasza:
Én vagyok a legidősebb, én 24 óra vajúdás után születtem. Az egyik öcsém pár óra alatt, a legkisebb öcsém meg iszonyat nehéz volt, beszorult a szülőcsatornába.
Nálam az első 19 óra fájdalom után lett meg, második 6 óra, harmadik 3 óra alatt :)
De ez nem jelent semmit.
2015. máj. 5. 11:23
4/7 anonim válasza:
az, hogy édesanyád könnyen szült, nem zárja ki a tényt, hogy te nehezen fogsz. Az, hogy anyáink milyen könnyen szültek, az nincs ránk kihatással. Engem nehezen szült meg, mert rövid volt a köldökzsinór, én viszont viszonylag könnyen szültem a fiamat.
Ez kb olyan jellegű kérdés, ha anyukám császárral szülte a tesómat, én is császárral szülöm majd a másodikat? Erre sincs garancia :D
Mindenesetre könnyű szülést kívánok neked :D
2015. máj. 5. 13:19
5/7 anonim válasza:
Nalunk az egesz csaladban,minden nö könnyen szult. En lettem a kivetel. 8oran at 2-3perces fajasok,es egy 30perces kitolas. Majdnem csaszar lett.
2015. máj. 6. 11:32
6/7 anonim válasza:
Anyukám terhessège ès az enyèm szinte teljesen azonos volt. Mikor a bátyámat szülte 24 òrát vajùdott, nehezen èpült fel szülès után, velem már valamennyivel kevesebbet vajùdott ès hamarabb is rendbe jött. Nekem mèg csak 1 fiam van, akivel 20 òrát vajùdtam, ès nagyon sokáig tartott mire felèpültem. Kìváncsi leszek, ha lesz egy második várandòsságom/szülèsem, az is hasonlò lesz e az anyuèhoz.
2015. máj. 6. 14:58
7/7 anonim válasza:
Anyu könnyen szült, én is mindkettőt könnyen szültem.
Amikor szülte a 2. babát 2 nappal korábban befektettek mert indították a szülést és az egyik szobatársam mondta hogy biztos könnyű lesz mert anyukája is könnyen szült.... lett egy 16órás vajúdása és végén császár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!