Lehet szülés jele? Többi lent
Figyelt kérdés
csütörtökön voltam ctgn elég jó lett azt mondta a doki megvizsgál. 8mm nyitva belső méhszàj cervix25mm volt. Azt mondta szerinte a hétvégére meg lesz.azóta vannak fàjások 20 percesek voltak most d.u màr 10 perces.megfürdöttem akkor jött megint fájásom rosszul is érzem magam hasmenésem is volt az előbb.most csuklik a baba azt érzem és nagyon gyengének érzem magam.alul feszül egyfolytàban,keménykedik a pocim.valami ami furcsa nekem hogy állandóan nedves vagyok és fehér folyásom van.elég nagy mennyiségben. Kinek volt hasonló és mi lett? Szerintetek mennyi időm van még 39 hetes vagyok. Kérlek segítsetek!2015. máj. 1. 22:55
21/34 anonim 

válasza:

Igen,élvezd ki az utolsó napokat is a kis pocaklakóval! Pihenj,készülj a szülésre lelkileg,agyilag mindenhogy! Sok erőt és kitartást kívánok! Majd írj,ha lesz időd! Szabad tudnom,hogy ki van a pocakban? Szép szülést,jó egészséget!
22/34 anonim 

válasza:

Mindig elfelejtem írni... a sétálós voltam.
23/34 A kérdező kommentje:
Kislány van pocakban most elég erős fájdalmaim vannak... sokkal erősebbek mint eddig.. kíváncsi vagyok mikor dönt úgy hogy na akkor gyerünk :D meddig érdemes várni amúgy? milyen időközönkénti fájásokat kell ilyenkor nézni?
2015. máj. 9. 14:15
24/34 anonim 

válasza:

Gratulálok! Nekem két kislányom van egy 3 éves és egy 3 hónapos. Ha fájásoķkal indul,akkor észre fogod venni,hogy az az,és elkezded majd nézni a közöttük eltelt időt. Azt is figyeld majd meddig tart egy fájás. Én 5-7 perces fájásokkal mondtam,hogy mehetünk,akkor már olyan szűk 1 percig is tartott 1 fájás. Az elején kb.fél percig. Ha elfolyik a magzatvíz,akkor azonnal kórház! De csak szépen lassan,ne kapkodj! Kívánom,hogy szépen erősödő fájások után természetes úton hozd világra a kisbabádat! Nekem sajos a vége mindkétszer császár lett!! :( Minden vágyam egy természetes szülés,de ez már csak egy vágy marad! Neked ezért is kívánom,hogy sikerüljön! Hajrá!!! :)
25/34 anonim 

válasza:

Hát még ilyet! Tiszta hülye vagyok,már megint lemaradt: a sétálós voltam. Kicsit fáradt vagyok,bocsi! :)
26/34 anonim 

válasza:

megszuletett benjamin kedves setalos es tobbiek- akit erdekel- :) elig elek, ma engedtek haza a korhazbol. spontan szules volt, de NEHEZ nagyon. 16 oran at tartott es sosem hittem hogy letezik ilyen fajdalom es tul is lehet elni. az orvosom- dienes- nagyon rendes volt, komolyan, anyamat nem akartam hogy bejojjon de a vege fele ( utolso 4 legrosszabb oraban) bent volt- es sokat jelentett es segitett a vegelathatatlan fajdalmak es remenytelennek tuno varakozas elviseleseben. koszonom nektek a biztatast es erdeklodest! kozhely bar..de megerte a fajdalom es minden tortura!
27/34 anonim 

válasza:

Szívből gratulálok! Ügyesek vagytok!!! Jó egészséget kívánok! A sétálós :)
28/34 anonim 

válasza:

koszi kedves setalos! leirhatatlan erzesek vannak bennem. ezt szerintem csak ti tudjatok megerteni... jo ejt
29/34 anonim 

válasza:

Kedves kérdező már biztos babázol! :)
30/34 A kérdező kommentje:
Szia sétálós igen babàzok màr màjus 9 indult be este 8ra beértünk 21:59-re meglett Natasa:) nagyon jó kislány. Viszont van egy kérdésem.meddig normális hogy vérzek? Meddig tart ez a vérzés?és szoptatok ma viszont puha lett a mellem a kőkemény helyett ugye nem az apadàs jele?
2015. máj. 17. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!