Lehet szülés jele? Többi lent
Figyelt kérdés
csütörtökön voltam ctgn elég jó lett azt mondta a doki megvizsgál. 8mm nyitva belső méhszàj cervix25mm volt. Azt mondta szerinte a hétvégére meg lesz.azóta vannak fàjások 20 percesek voltak most d.u màr 10 perces.megfürdöttem akkor jött megint fájásom rosszul is érzem magam hasmenésem is volt az előbb.most csuklik a baba azt érzem és nagyon gyengének érzem magam.alul feszül egyfolytàban,keménykedik a pocim.valami ami furcsa nekem hogy állandóan nedves vagyok és fehér folyásom van.elég nagy mennyiségben. Kinek volt hasonló és mi lett? Szerintetek mennyi időm van még 39 hetes vagyok. Kérlek segítsetek!2015. máj. 1. 22:55
12/34 anonim válasza:
Szia! Érdeklődöm,hogy mi van veled? Rendeződtek a fájások,vagy még mindig semmi? Bár szerintem ahogy érezted magad már lehet a vége felé jársz??? Írj majd,ha tudsz!
14/34 anonim válasza:
szia setalos :) en mara vagyok kiirva, eddig nem volt semmi, de most elkezdtem kemenyedni , ahogy meg maskor nem :D oh barcsak felerosodne..
16/34 anonim válasza:
Szia! Neked is kitartást és szép élményeket kívánok! Fantasztikus dolog előtt állsz te is!! Majd írj te is,hogy mi újság! Jó egészséget! Üdv: a sétálós!
17/34 anonim válasza:
koszi setalos! ma mar lehet be kell fekudnom ha 3-kor nem lesz jo az NST. de holnap mindenkepp. onnan nem tudok majd irni...de amint fogok tudni jelzek :) <3
18/34 anonim válasza:
Minden jót neked! Várom a fejleményeket!
19/34 anonim válasza:
Ez nagyon izgi! Remélem,kedves kérdező,és egyik kedves válaszoló is babáztok már!!! Ha erre jártok,írjatok! :)
20/34 A kérdező kommentje:
Én még nem babázok sajnos pedig jó lenne már..bár addig marad amig neki jó..ezt úgy is ők döntik el. Siettetni nem fogom,még kiélvezem,kipihenem az utolsó napokat is :D
2015. máj. 7. 06:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!