Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Járt még valaki így szülés...

Járt még valaki így szülés után? Többi lent.

Figyelt kérdés
A húgycsövem elég jól kitágult. A pisilésnél nincs semmi gond, de este megnéztem, és ugye alapesetben nem is látszik, de nekem van vagy 3 mm-es nyílás. Normális ez szülés után 5 héttel? Eléggé aggódok, nehogy a hüvelyem is kitágult. Elég nagy babám lett, 4070 g és 58 centi. Második baba.
2015. ápr. 30. 06:45
 1/3 anonim ***** válasza:
5 hete szültél, teljesen normális. Igen, a hüvelyed is kitágult, hisz azon született a baba. Intimtorna sokat segít, de magától is alakul csak idő kell.
2015. ápr. 30. 06:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkontinencia nincs? Nekem az is volt, pedig én már terhesség előtt is tornáztam, sőt alatta is és szülés utáni napon már jött a gyógytornász gyakorolni a szülés utáni feladatokat. Szerencsémre hamar helyre jöttem, szülés után7 hhéttel voltunk.együtt a férjemmel és nem voltam tág. A megfelelő intimtorna csodákra képes.
2015. ápr. 30. 06:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi problémám a vizelettel. Csinálom az intimtornát.
2015. ápr. 30. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!