Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan működik, meg mit...

Hogyan működik, meg mit csinálnak szülés után a nagyviziten Nagykanizsán?

Figyelt kérdés
hogyan vizsgálnak meg? meg milyen vizsgálatokat csinálnak? ott mindenki előtt kivizsgálnak meg megnéznek vagy el kell menni egy külön szobába? melyik doki hogyan vizsgál megkérdi csak hogy jolvagyok-e vagy meg is néz?

2015. ápr. 28. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenhol ugyanaz van, ott sem más. Megszülsz, 2 óra az őrzőben, majd ha letelt és pisiltél visznek a szobába. A vizitek abból állnak, hogy a szobában fel kell húznod a hálóinged és a doki megnézi mennyire húzódott vissza a méhed. Az alsó feledhez senki nem nyúl csak varratszedésnél hazamenetelkor. Belső vizsgálat csak a 6 hetes kontrollon van.
2015. ápr. 28. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden viziten a hasamat nyomogatták, hogy mennyire huzodott vissza a méhem. En erre injekciot is kaptam, mert nem huzodott ossze eléggé. Meg még a betétet is megnézte az orvos, hogy normális -e a vérzés. Nálunk még megkérdezte, h volt e már széklet, vagy van e egyébb problémám. Napi 2x volt vizit. A novérek tobbszor jártak napkozben lázmérés, vérnyomás mérés.

En Szlovákiában élek, de szerintem mindenhol majdnem egyformán mukodik.

2015. ápr. 28. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Amikor én szültem, akkor nem lehetett betétet használni, csak a vattát engedték vizitkor. Megnézték a vérzés milyenségét, mennyiségét és megnyomogatták a hasamat.

Én az Orosházinál szültem, teljesen meg voltam vele elégedve. Azóta vannak új orvosok is, róluk nem tudok semmit. Akit kerülni szerettem volna mindenképpen, az a Tucsek és a Bajsz.

2015. ápr. 28. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!