Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 24. hetes terhes vagyok. Már...

24. hetes terhes vagyok. Már felkéne keresnem a korházat, hogy részt vegyek szülésre való felkészítésben és, hogy megnézzem a szülőszobát?

Figyelt kérdés
Lakhely szerint a Máv-korházba tartozom.
2008. aug. 28. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
en nem neznem meg helyedbe a szuloszobat:)
2008. aug. 28. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekem a doki hívta fel a figyelmem,hogy voltunk -e már mert szívessen megmutatja.Szerintem nyugodtan menj,nem látsz semmi olyat.Nekem kifejezetten tetszett,szép minden,már nem olyan kórházas mint régen,tiszta minden,kép van a falon,fotel van a szülőszobán stb.Én a Sote II.-n szülök,de a Máv is hasonló,láttam egy párszor,mert az apukám ott dolgozott.Menj nyugodtan.33 hetes pocis
2008. aug. 28. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Minket a dokim vezetett körbe, hasznos volt, eleve kérte is hogy menjünk be, hogy tudjuk hogy mi hol van, mi hogy megy, mi a szokás a kórházban, ne akkor kelljen keresni, elég modern a szülőszoba, légkondis, van kád, (2-ben) labda, szék, modern az ágy, tiszta, jól felszerelt, nem fog elriasztani!!! Megkerestük a szobákat is. Én csak ajánlani tudom hogy menj be, mert a kórház egy nagy labirintus! Van szervezett szülőszoba látogatás is szerdánként 1-től.
2008. aug. 28. 20:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Majd beszélek a párommal is, hogy vegyen ki szabit, és jöjjön el velem megnézni.
2008. aug. 29. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!