Mikor múlik el vajon a szeméremtájéki fájdalom?
Figyelt kérdés
Három és fél hónapja szültem, de már a terhesség nagy része alatt menni se tudtam amiatt, hogy vmi izület ott lent széjjelcsúszott, elmozdult picit. Maga a szülés is nehéz volt, és lám, még ennyi idő után sem tudok pl. térdelésből felállni, és egy hosszabb séta is elintéz. Mi lesz így velem? Egy roncsnak érzem magam. A doki azt mondja, egy év is lehet. Van valakinek hasonló tapasztalata? Tényleg egy év?2008. aug. 28. 16:24
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen fájdalmam-ez talán megnyugtat- a terhesség végefele. Aztán szülés óta is éreztem néha, főleg akkor, mikor úszni próbáltam-nem is tettem:)
Most 11 hetes a lányom, de nem érzem már egyáltalán.
Nem tudom, hogy ezt meddig normális érezni, de nem hiszem, hogy ennek egy évig fájnia kellene.
Próbálj valami intimtornát csinálni, vagy más jellegü szakembertől tanácsot kérni.
2/3 anonim válasza:
Nekem most kezd rendeződni a dolog. 7 hónapos a kislányom. Próbálj meg egyre töbebt sétálni. Szépen lassan helyrejön, de ha nem mozgatod egyltalán akkor sokkal tovább tart.
3/3 anonim válasza:
Ugyanezekkel a panaszokkal küzdöttem én is nagyon sokáig,még mostanában is ha kisfiamat felemelem!pedig ö is már elmúlt 7hónapos!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!