Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor múlik el vajon a szemére...

Mikor múlik el vajon a szeméremtájéki fájdalom?

Figyelt kérdés
Három és fél hónapja szültem, de már a terhesség nagy része alatt menni se tudtam amiatt, hogy vmi izület ott lent széjjelcsúszott, elmozdult picit. Maga a szülés is nehéz volt, és lám, még ennyi idő után sem tudok pl. térdelésből felállni, és egy hosszabb séta is elintéz. Mi lesz így velem? Egy roncsnak érzem magam. A doki azt mondja, egy év is lehet. Van valakinek hasonló tapasztalata? Tényleg egy év?
2008. aug. 28. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen fájdalmam-ez talán megnyugtat- a terhesség végefele. Aztán szülés óta is éreztem néha, főleg akkor, mikor úszni próbáltam-nem is tettem:)

Most 11 hetes a lányom, de nem érzem már egyáltalán.

Nem tudom, hogy ezt meddig normális érezni, de nem hiszem, hogy ennek egy évig fájnia kellene.

Próbálj valami intimtornát csinálni, vagy más jellegü szakembertől tanácsot kérni.

2008. aug. 28. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem most kezd rendeződni a dolog. 7 hónapos a kislányom. Próbálj meg egyre töbebt sétálni. Szépen lassan helyrejön, de ha nem mozgatod egyltalán akkor sokkal tovább tart.
2008. aug. 28. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanezekkel a panaszokkal küzdöttem én is nagyon sokáig,még mostanában is ha kisfiamat felemelem!pedig ö is már elmúlt 7hónapos!:-)
2008. aug. 29. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!