Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lehet az oka annak hogy...

Mi lehet az oka annak hogy szülés óta höemelkedésem van?

Figyelt kérdés
10 napja szültem császárral,az orvosom azt mondta hogy amig 37egész valamennyi,addig nem kell vele foglalkozni.Semmim nem fáj,a sebem is szépen gyógyul.én mégis aggódom.tapasztalatok?
2008. aug. 27. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én is császárral szültem és lázas lettem rá 6-7 napra

és genyesedett a sebem illetve belül volt genyes és az volt a szerencsém,hogy a varrat 1 helyen kinyílt és ki spricelt a geny.Még 5 napig kórházba voltam vele.

Remélem veled tényleg nincs gond,mert gondolom a doki ezt látná.De ha még pár nap múlva is marad szerintem menyél vissza hozzá.

Gyógyulgass és sok sikert a picurhoz!

2008. aug. 27. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Mint írod semmid sem fáj és a sebed is szépen gyógyul.Hőemelkedés a sima szülés után is szokott lenni!

Lehet,hogy az idegesség is okoz hőemelkedést!

2008. aug. 27. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt és én fel is hívtam az orvosomat aki közölte, hogy ez eleinte nem gond mert a tejbelövelés miatt van.
2008. aug. 27. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én biztos aggódnék, hogy már ennyi ideje nem megy le. Császárral szültem, 8 napot voltam kórházban, addig végig nézték, észrevehetően figyeltek rá, hogy nincs-e véletlenül lázam, hőemelkedésem. A tejbelövelés miatt is csak két napig volt hőemelkedésem.

2008. aug. 28. 07:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom császárosoknál is igaz e , én természetes úton szültem és jó 10 napig azt éreztem, hogy lázas vagyok ,sokat feküdtem, úgy éreztem magam mint aki tényleg beteg. A kórházban minden nap mérték a lázam és még csak hőemelkedésem sem volt. Azt mondták szülés után odabennt a méh , hüvely stb. környékén minden gyulladásban van, és belső lázat érzek.
2008. aug. 28. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!