Milyen ajándékot vihetnék a barátnőmnek a kórházba szülése után? Apróbbra gondoltam, nagyobb ajándékot úgyis akkor viszünk nekik, amikor már otthon lesznek. Gyümölcsöt, gyümilevet gondolom kap a családtól.
Figyelt kérdés
Nincs valami jópofa ötletetek?2010. febr. 19. 21:05
11/13 anonim válasza:
szerintem mielőtt mész,hívd fel és valamilyen kaját vigyél,amit éppen enne,a kórhái koszt nem éppen laktató...
12/13 anonim válasza:
A kaja az jó ötlet. Nálunk kevés volt és pocsék. Na, meg nincs külön kismamamenü. Első nagy rakott kelkáposzta volt. Isteni ötlet, gátsebbel, szoptatós anyáknak! Senki nem ette meg, a párom hozott valami normális kaját.
13/13 anonim válasza:
Szerintem a legjobb amit ilyenkor vihetsz egy-két újság (legalább a külvilágról is olvashat) illetve húslevest. Az utóbbit azért kérdezd meg, mert én szülés után mindenkitől azt kértem és volt hogy egy nap két adagot is kaptam, de nagyon örültem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!