Milyen ajándékot vihetnék a barátnőmnek a kórházba szülése után? Apróbbra gondoltam, nagyobb ajándékot úgyis akkor viszünk nekik, amikor már otthon lesznek. Gyümölcsöt, gyümilevet gondolom kap a családtól.
Figyelt kérdés
Nincs valami jópofa ötletetek?2010. febr. 19. 21:05
1/13 anonim válasza:
Én csokit, meg bulvárlapot vittem a barátnőmnek, nagyon örült neki:)
2/13 anonim válasza:
Kérdezd meg mit kívánna?: gyümölcs, csoki, süti (édes/sós)...
3/13 anonim válasza:
Hát valami jópofa babás-gratulációs képeslapot szerintem. Szobatársnőm azt kapott, nagyon örült. Hidd el a legjobban annak fog örülni, ha nem viszel neki semmi "elpakolnivalót". Az én családom nagyon aranyos volt, hoztak egy rakás mindent, aztán 5 nap után úgy jöttünk haza, mint ha nagybevásárláson lettünk volna.
4/13 anonim válasza:
Én egy textilvirágot kaptam, olyan hosszú, egyszálasat, nagyon örültem neki, és mindnkinek tetszett. Olyan kis mosolygós arca van:-)
5/13 anonim válasza:
A csokitól én távol tartanám magam. Szülés után nem engedik addig haza, míg nem produkál székletet és ha csokit eszik, az nem biztos, hogy jó pont lesz egy gátvarrás után. Valami kis plüss, vagy valami apróság ami arra utal, h anya lett az jól fog esni neki szerintem. Ugyanis ilyenkor mindenki a babával foglalkozik...
6/13 anonim válasza:
Babanaplót amibe már bent leírhatja a szülés élményeit:)
7/13 anonim válasza:
Szerintem valami apróságot. Tényleg sok a hazacuccolni való. Egyébként a gyümölcs jó ötletnek tűnhet, de engem kapásból eltiltottak tőle, mert a baba mindentől ordított. Hiába mondtam a rokonoknak, kaptam egy rakással, küldtem haza a férjemnek, aki szintén nem értette meg, hogy én nem ehetek, mert fáj a babának a hasa tőle. Szóval ott rohadt meg a sok finom, drága gyümölcs. Ásványvíz, kompót mehet. Hát, nekem olvasni sem nagyon volt időm. De talán valami babás magazin tényleg jó ötlet.
8/13 anonim válasza:
Egy befőttes üvegbe tegyél emlékeket a születése napjáról: újságcímoldalt, horoszkópot, az adott nap híres embereit, történelmi eseményeit bármit, amit majd ha elővesznek soksok év múlva vidám emlék lesz. Én kaptam, nagyon örültem neki.
9/13 anonim válasza:
Nem jópofa, de erre senki nem gondolt és nagyon jól esett a baránőmtől:
újságok (Kismama, Baba, Otthon magazin)
homeós golyók a tejmegindításhoz
meg a kedvenc csokim
10/13 anonim válasza:
A csoki nagyon jó ötlet, meg amiket írtak már előttem (babanapló, a baba születése napjáról újságcikk, textilvirág).
Én császárral szültem, amíg az örzőben voltam (24óra), addig senki sem jött látogatni, csak mikor már átkerültem a szobába. Akkor mondta a nővérke, hogy egyek sok csokit, ha van, mert kell az energia a mihamarabbi erőre kapáshoz. Az étcsoki fogja a hasat, a tejcsoki nem, úgyhogy azt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!