37+2 hetes terhesség-gyenge vérzés lehet vizsgálattól?
Figyelt kérdés
37 hetes 2 napos vagyok.. a doki ma délelőtt azt mondta 2111 a méhszájam. Ma hajnalban olyan erős keményedésem volt majdnem mint egy fájás-valószínűleg ekkor nyíltam 2100-ról 2111-re.Harmadik babám,de olyan furi érzesem van.. ezek még csak jóslófájások, de a délelőtti vizsgálat (11óra)óta szúrkál a hasam alja, ennyit tágíthatott a doki? mostanra (este 6) pedig kicsit rózsaszínes lett a wc papír.. nem vagyok rosszul, nyákdugó még megvan és a keményedések nem rendszeresek..
a doki szerint kb még egy hét...és jön a nagy találkozás:)
köszönöm ha válaszol valaki!
2010. febr. 19. 18:27
11/11 anonim válasza:
Sziasztok, engem egy napja vizsgalt a dokim. Nrkem is erosem felnyult, szurkalt is utana. Egy ujjnyira van a kulso nyitva. Aztan en is pecsetelek. Barnas verzes, nyakot nem latok. Nektek meddig tartott ez a verzes? Vagy lehet, hogy mas lenne? Nem a vizsgalattol verzek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!