37+2 hetes terhesség-gyenge vérzés lehet vizsgálattól?
37 hetes 2 napos vagyok.. a doki ma délelőtt azt mondta 2111 a méhszájam. Ma hajnalban olyan erős keményedésem volt majdnem mint egy fájás-valószínűleg ekkor nyíltam 2100-ról 2111-re.Harmadik babám,de olyan furi érzesem van.. ezek még csak jóslófájások, de a délelőtti vizsgálat (11óra)óta szúrkál a hasam alja, ennyit tágíthatott a doki? mostanra (este 6) pedig kicsit rózsaszínes lett a wc papír.. nem vagyok rosszul, nyákdugó még megvan és a keményedések nem rendszeresek..
a doki szerint kb még egy hét...és jön a nagy találkozás:)
köszönöm ha válaszol valaki!
hú akkor jó!
nagyon köszi!
akárhányadik baba, akkor is mind más és az adott helyzetben nagyon megnyugtató egy sorstárs válasza!
na meg itt vannak ezek a hülye frontok.. ma meleg, éjjelre meg viharos szél.. szegény babák meg nem tudják mi van.. kicsit jobb, vagyis most könnyebben érzem magam, aztán majd kiderül:) de még nem pakoltam össze a kórházi táskát..csak egy szatyorban hevernek a hozzávalók..
Első vagyok. A kórházi cuccot azért már sztem összepakolhatod.;-)
Remélem, már nincs "vérzésed".Sok sikert a szüléshez!!
szia!2100-as értékkel mentem szülni megvizsgált a doki,rózsaszínes folyás, és elment a nyákdugó:-))
Könnyű szülést!
6 hónapos kisfiú anyukája
Édesek vagytok! és nagyon köszönöm a jókívánságokat!
A táskámat még előkotorászom a szekrényből...na jó be is pakolom:)
Azért furi nem? amíg távoli a szülés dátuma alig várjuk aztán meg.. fel lehet erre készülni? Az első egy napot ráhúzott a kiírásra.. a második meglepettt 3 héttel előbb...
Most meg napokon belül jöhet? jujj.. izgi! de imádom ezt az izgalmat:)
Mindannyiótoknak jó egészséget és a 6 hós babucinak boldog baba és gyermekkort kívánok!
aztán majd írok mi is lett a jeles dátum..
Hali!
Még egyben:)
De a hétre ígértek még frontokat...Sőt jó meleget is.. ki tudja, talán a babuci is meg akarja nézni a napsütést:)
De a kiírásom csak március 10 lenne.. szóval aki bújt aki nem akármikor jöhet..
tárt karokkal fogadjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!