Mára vagyok kiírva, ma voltam a szülész orvosomnál, aki megvizsgált. Kicsit fájt a vizsgálat, azt mondta vérezhetek is de a szülés is beindulhat.1 ujjnyira voltam tág, azt mondta ma, holnap szülünk. Mennyi vérzés normális ilyenkor?
"Nektek ez teljesen belefér? Egyikőtöknek sem jutott eszébe, hogy esetleg jogotok van kérni az ELŐZETES beleegyezéseteket, mielőtt ilyet tesznek a testetekkel kérdés nélkül? Ezért tartunk ott, ahol! Mert a nőkben annyi nincs, hogy kiálljanak magukért!"
mégis, mikor itt is mindig az folyik, hogy az orvos tudja, nem vagyunk okosabbak, mint ők, ne pofázzunk bele a dolgukba, azért orvosok, hogy tudják a dolgukat, blablabla, akkor mit vársz??? Majd amikor itt megkapják 9 hónapig a nyakukba, hogy az orvosba kell bízni, meg nem véletlenül vannak ott, ahol, akkor majd a sarkukra fognak állni?? Ugyan már... mert elhisszük, elhiszik, hogy az orvos az isten, és csak az lehet a jó, a helyes, amit ő mond. Mert mennyivel jobb, egy kézzel tágítás+oxitocin+vákuum+repedés+varrás mint egy császár, pl, igaz? Persze, mert itt megmagyarázzátok egymásnak, hogy az előbbi a tökéletes, és kell a "szülésélmény" (szerintem trauma) a gyereknek - mint pl. öcsémnek, akinek vállát törték, vagy azoknak, akik oxigénhiányosan születtek... aha, persze, az a jó minden esetben, amit az orvos mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!