Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mára vagyok kiírva, ma voltam...

Mára vagyok kiírva, ma voltam a szülész orvosomnál, aki megvizsgált. Kicsit fájt a vizsgálat, azt mondta vérezhetek is de a szülés is beindulhat.1 ujjnyira voltam tág, azt mondta ma, holnap szülünk. Mennyi vérzés normális ilyenkor?

Figyelt kérdés
Vannak keményedéseim, gondolom tàgulok is. Holnap reggel kell menjek ujra a dokihoz.
2015. ápr. 7. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Természetesen igazad van, hogy a dokik türelmetlenek és sürgeti a dolgokat. Abban a szituációban nekem nem az volt az első gondolatom, hogy rohanjak a betegjogi képviselőhöz. Szülés után pedig örültem, hogy túl vagyunk rajta és hogy egészséges. A szülés egy teljesen kiszolgáltatott helyzet és tényleg elismerésem annak, aki a dokinak ellent mond, vagy kikéri magának én nem mertem.
2015. ápr. 7. 19:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nektek ez teljesen belefér? Egyikőtöknek sem jutott eszébe, hogy esetleg jogotok van kérni az ELŐZETES beleegyezéseteket, mielőtt ilyet tesznek a testetekkel kérdés nélkül? Ezért tartunk ott, ahol! Mert a nőkben annyi nincs, hogy kiálljanak magukért!"

mégis, mikor itt is mindig az folyik, hogy az orvos tudja, nem vagyunk okosabbak, mint ők, ne pofázzunk bele a dolgukba, azért orvosok, hogy tudják a dolgukat, blablabla, akkor mit vársz??? Majd amikor itt megkapják 9 hónapig a nyakukba, hogy az orvosba kell bízni, meg nem véletlenül vannak ott, ahol, akkor majd a sarkukra fognak állni?? Ugyan már... mert elhisszük, elhiszik, hogy az orvos az isten, és csak az lehet a jó, a helyes, amit ő mond. Mert mennyivel jobb, egy kézzel tágítás+oxitocin+vákuum+repedés+varrás mint egy császár, pl, igaz? Persze, mert itt megmagyarázzátok egymásnak, hogy az előbbi a tökéletes, és kell a "szülésélmény" (szerintem trauma) a gyereknek - mint pl. öcsémnek, akinek vállát törték, vagy azoknak, akik oxigénhiányosan születtek... aha, persze, az a jó minden esetben, amit az orvos mond...

2015. ápr. 7. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
35%
Amikor betöltöttem a 40.hetet akkor volt méhszàj vizsgálat és magzatvizvizsgalat . Bő 1 ujjnyira voltam nyitva, magzatviz tiszta. Erre elkezdett kegyetlenül "matatni" szó nélkül. Majd azt mondta higy most tágított egy picit kézzel hogy hátha beindul a szülés. Mert lejárt az idő !!!!! ??? Menjek fel kapok egy beöntést , oxitocint és szülhetek ma... Na mondom álljunk meg majd akkor szülők ha a baba magátol elindul.. ( 40+5 re született) de a vizsgálat után el is ment a nyàkdugó, és görcsölt em is.. Na ezek után már szülési tervvel mentem szülni mindent leírtam nehogy már ők döntsenek felettem! Leírtam kérek e érzéstelenitot , és milyet, higy akarok e szülni ( vízben, szülőágyon, szülőszékben ) ki lehet bent ( párom ) és tanulók nem! Stb. Úgyhogy minden ugy alakult ahogy akartam :)
2015. ápr. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!