Vizsgálat után kb félórával normális hogy nagyon fájt a hasam? Másnál is volt ilyen?
21 hetes vagyok,tegnap este voltam a dokimnál vizsgálaton.Akkor nem volt semmi gond,kicsit kellemetlen volt,de nem mondanám azt hogy fájt.
Viszont miután hazaértem,rá 5percre úgy elkezdett szurkálni az egész hasam,hüvelyem,minden,hogy mozdulni nem birtam,mintha kést forgattak volna bennem alulról.....
Fekve is ugyanez volt,azt hittem sose lesz vége.Nem véreztem,semmi.Kb 1óra múlva már sokkal jobban voltam,mára meg szerencsére semmi bajom már.nem tudom mitől lehetett ez,meg hogy normális e?
Lehet a vizsgálattól?másnál is előfordult ilyen,Kell aggódnom?
köszönöm!
Már másnap semmi bajom nem volt szerencsére,csak érdekelt volna másna esetleg volt e igy vizsgálat után.
Febr.9-én megyek legközelebb a dokimhoz,kiváncsi leszek megint igy lesz e...remélem nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!