Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vasárnap töltöm a 40. hetet....

Vasárnap töltöm a 40. hetet. Ha hasonló cipőben jártok, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Második gyermekemet fogom szülni,az első ilyenkor már majdnem 2 hetes volt.Kicsit nyügös vagyok már meg türelmetlen,mivel állandóan minden pillanatban várom,hogy megérkezzen.Délben megyek hüvelyi vizsgálatra,előtte NST,lehet,hogy rá fog segíteni?
2010. febr. 19. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
szia.én szombaton töltöm a 40-et és keddre vagyok kiírva.én hétfőn voltam dokinál méhszáj vizsgálaton hát teljesen zárt vagyok még és be sem inditotta nekem a szülést.de neked sok sikert hozzá.néha görcsölgettek de semmi más jele nincsen h kiakarna bújni nagyon befészkelte magát.amugy türelmetlen nem vagyok eddig féltem a szüléstől ma már ott tartok h vhogy csak ki kell jönnie igy vagy ugy túl kell lennem rajta.vannak pillanatok amikor már nehezebben birom de amugy jól elvagyok a nagyí pocakkal:)nektek kisfiu lesz vagy kislány?hogy fogják hivni és hol fogsz szülni?írj h mi van veletek majd a vizsgálat utan.szép napot...
2010. febr. 19. 08:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Múlt hét hétfőn amikor vizsgált 1ujjnyira voltam nyitva (C1111).Hát,kíváncsi vagyok ma mi lesz.Egyébként debreceni vagyok,kislányunk lesz:Anna Sára.Délután megírom mi volt.
2010. febr. 19. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
:) A mi 2 éves lányunkat Sára Annának hívják :).
2010. febr. 19. 10:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Megvolt a vizsgálat,2 ujjnyira vagyok nyitva(C1222).A doki szerint a hétvégén lehet,hogy szülünk.Most mindenesetre olyan vagyok mint akit kifacsartak.Ja,az NST már fájásokat is mutatott.Hát,nem tudom mennyi van hátra.
2010. febr. 19. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Én szombatra vagyok kiírva. Azaz holnapra. 34. hétben vizsgáltak utoljára, akkor 1 ujjnyira nyitva voltam, reméltem, hogy eddigre már túl leszek rajta. 2. gyerek nálam is, kisfiú. Az elsőt 5 nappal túlhordtam, a 3. magzatvízvizsgálat indította meg.

Jelenleg én inkább azon drukkolok, hogy maradjon még bent egy kicsit, mert elkaptam egy csúnya náthát, nem nagyon szeretnék ilyen betegen szülni. Meg kéne gyógyulni előbb.

Egyébként nekem semmi jele, jóslóm sincs, az elsőnél sem volt. A vizsgálat valóban beindíthatja, persze ez attól is függ, hogy mennyire durva a doki. Én fogom neki mondani, hogy még ráérek, ne erőltesse.

Egyébként a nátha előtt már nagyon akartam én is szülni, fáj mindenem, már dagad a lábam, magas a vérnyomásom, zsibbadnak a kezeim, nem tudok aludni. Ilyenkor már ez van.

2010. febr. 19. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, en kedden leszek 40 hetes, de meg semmi jele a szulesnek. Egyelore csak ultrahangos vizsgalataim voltak, ugyhogy fogalmam sincs mennyire nyilt a mehszaj (nem Magyaro-n szulok). Jovo csutortokon lesz az elso huvelyi vizsgalatom, remelem az beinditja az egeszet. Amugy en tok jol birom, nehez felkelnem az agybol, nehezkesen mozgom meg kenyelmetlen mar minden, dehat ez varhato volt. Csak mar szeretnem a kezemben tartani a picit, hogy lassam, minden rendben van vele.
2010. febr. 20. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!