Vasárnap töltöm a 40. hetet. Ha hasonló cipőben jártok, hogy vagytok?
Én szombatra vagyok kiírva. Azaz holnapra. 34. hétben vizsgáltak utoljára, akkor 1 ujjnyira nyitva voltam, reméltem, hogy eddigre már túl leszek rajta. 2. gyerek nálam is, kisfiú. Az elsőt 5 nappal túlhordtam, a 3. magzatvízvizsgálat indította meg.
Jelenleg én inkább azon drukkolok, hogy maradjon még bent egy kicsit, mert elkaptam egy csúnya náthát, nem nagyon szeretnék ilyen betegen szülni. Meg kéne gyógyulni előbb.
Egyébként nekem semmi jele, jóslóm sincs, az elsőnél sem volt. A vizsgálat valóban beindíthatja, persze ez attól is függ, hogy mennyire durva a doki. Én fogom neki mondani, hogy még ráérek, ne erőltesse.
Egyébként a nátha előtt már nagyon akartam én is szülni, fáj mindenem, már dagad a lábam, magas a vérnyomásom, zsibbadnak a kezeim, nem tudok aludni. Ilyenkor már ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!