Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral kapcsolatos?

Császárral kapcsolatos?

Figyelt kérdés

1.császármetszésem volt,6 hetes kontrollon nem voltam csak pont egy hétre rá tudok menni,mert senki nem tudott vigyázni a babára.le fognak szidni a dokik?mennyire szigorú az a 6 hét?és mi zajlik egy ilyen kontrollon?

2.más okból volt császárom,de a testem burokrepesztéskor elkezdett remegni nagyon végtagjaim,egész testem,alacsony vércukorszintet mértek.más is járt igy?arra lennék kiváncsi ettől még hagytak volna szülni?vagy önmagában ezért is császároztak volna?

3.hirtelen lett császár,mert utolsó pillanatban condylomát fedeztek fel(nemi szerven pici 4 szemölcs).ha másnak is volt ilyen hogy zajlik a fagyasztás illetve lézerkezelés?(aki tudja)

2015. ápr. 5. 16:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Én (a doki magánügyei miatt) csak a nyolcadik héten tudtam kontrollra menni, semmi gond nem volt belőle.

Alacsony vércukorra enni kell szüléskor, és nem császározni. Mindenkinek leesik, aki nem eszik és fizikai munkát végez (a szülés pedig kemény fizikai munka).

Én még életemben nem hallottam olyanról, hogy szemölcs miatt nem lehet szülni.

Az egész történet nekem sántítana és másodvéleményt kérnék (nem abban a kórházban) arról, hogy ez egy indokolt császármetszés volt-e. Manapság szíre-szóra vágnak, és ez komoly dolog! Foglalkozni kell vele, mert olyan szövődmények kockázatát vállalod vele, amikre normális esetben nem lenne szükség!

2015. ápr. 5. 17:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem fognak leszidni ha 1 héttel később mész. Nekem sem volt senki aki vigyázzon a babámra, de én mondjuk pl magammal vittem az orvoshoz. A doki megvizsgál, megultrahangoz, megnézi, hogy visszahúzódott e már a méhed az eredeti méretére, és hogy hogyan gyógyul a műtéti heged.

Az alacsony vércukorszint és a hányás még nem ok a császármetszésre, attól még szülhettél volna simán.

2015. ápr. 6. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!