Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet ilyen majom a sógorom?

Hogy lehet ilyen majom a sógorom?

Figyelt kérdés
Hétvégén volt egy kis családi összejövetel anyáméknál, és beszélgettünk mindenféléről, a nővéremmel feljött a fogyókúra téma is, mondtam is neki hogy hát igen, rajtam is mennyi felesleg van még, de nem olyan egyszerű azért szülés után lefogyni. Erre a sógorom megjegyezte, hogy a gyerekem két éves és ez a "szülés után" kifogás nem túl aktuális már. Hogy lehet ilyen bunkó? Azt hiszik ezek olyan könnyű lefogyni?
2010. febr. 18. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
a sógorod egy tahó. de abban igaza van, hogy 2 év, az már nem "szülés után". lehet rossz módszert választasz, azért nem tudsz lefogyni. vagy nem folytatod elég kitartóan. szerintem ne megsértődj, hanem mutasd meg neki, hogy igenis, de leszel a legdögösebb anyuka, mire oviba kerül a pici :)! én a szülés után 5 hónap alatt fogytam le, ez csak úgy megy, ha megadsz magadnak céldátumot. én a picilány féléves korát tűztem ki, így sikerült. ne add fel!
2010. febr. 19. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Mindenkinek máshogy megy a fogyás.Valakinek könnyen,valakinek nem.És nem mindenki fogy a szoptatástól.

És nekem nem igazán lenne kedvem még ugrabugrálni a két éves gyerek mellet,örülök ha pihenhetek.

Ne foglalkozz a sógornőddel,a párodnak kell hogy tetszedjél.

2010. febr. 19. 22:32
 13/13 A kérdező kommentje:

Fú ne haragudjatok, hogy nem jártam erre, de új netet köttetünk be.

Sajnos soknak hangzik, hogy majdnem két év régen úgy gondoltam én is, hogy majd én megmutatom, aztán meg majdnem az egész terhességemet végig kellett feküdnöm, ráadásul amúgy kifejezetten alacsony és formás voltam, de hát ami feljött, még ha kimondva nem is hangzott némelyekhez képes soknak, na de egy olyan kicsi nőn, mint én, azért másképp mutatott.

Egyébként nincs két éves a picim, másfél éves koráig szoptattam, és nem akartam nagyon fogyókúrázni, meg eddzeni, mert nagyon féltem, hogy nem lesz tejem.

Már próbálkozok, de nem megy gyorsan, viszont alakul a dolog és akkor így a képembe vágja virágnyelven, hogy dagadt vagyok. Persze, le lehet adni, csak azt felejtette el, hogy a gyermekágyas időszak után sem a fogyókúra az első mert kell a tej. Az könnyű torna, amit mertem csinálni nekem, már bocsánat de szart sem segített. :O

2010. márc. 2. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!