Hogy lehet ilyen majom a sógorom?
Mindenkinek máshogy megy a fogyás.Valakinek könnyen,valakinek nem.És nem mindenki fogy a szoptatástól.
És nekem nem igazán lenne kedvem még ugrabugrálni a két éves gyerek mellet,örülök ha pihenhetek.
Ne foglalkozz a sógornőddel,a párodnak kell hogy tetszedjél.
Fú ne haragudjatok, hogy nem jártam erre, de új netet köttetünk be.
Sajnos soknak hangzik, hogy majdnem két év régen úgy gondoltam én is, hogy majd én megmutatom, aztán meg majdnem az egész terhességemet végig kellett feküdnöm, ráadásul amúgy kifejezetten alacsony és formás voltam, de hát ami feljött, még ha kimondva nem is hangzott némelyekhez képes soknak, na de egy olyan kicsi nőn, mint én, azért másképp mutatott.
Egyébként nincs két éves a picim, másfél éves koráig szoptattam, és nem akartam nagyon fogyókúrázni, meg eddzeni, mert nagyon féltem, hogy nem lesz tejem.
Már próbálkozok, de nem megy gyorsan, viszont alakul a dolog és akkor így a képembe vágja virágnyelven, hogy dagadt vagyok. Persze, le lehet adni, csak azt felejtette el, hogy a gyermekágyas időszak után sem a fogyókúra az első mert kell a tej. Az könnyű torna, amit mertem csinálni nekem, már bocsánat de szart sem segített. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!