Hogy lehet ilyen majom a sógorom?
Szerintem igaza van. Ha valakit annyira aggaszt hogy hogy néz ki, az szülés után két évvel már nem hordozza a felesleget. Amúgy meg igen, annyira könnyű lefogyni. Egy terhesség alatt nem 40 kilót hízik az ember. Napi egy óra tornával is csodákat lehet elérni.
Lehet lepontozni.
Szia!
Sajnos a családtagokat nem választhatja meg az ember.
Az én sógorom is ilyen, én 10 hónapja szültem és soványabb vagyok még így plussz kilókkal is mint a nővérem, erre a sógorom mindíg megkérdezi, hogy mikor akarok már lefogyni végre?
Én ilyenkor mindíg megkérdezem, hogy mi köze hozzá, törődjön inkább azzal, hogy milyen hülyén van levágva a haja, vagy valami mást fikázok rajta. Olyankor mindíg csönd lesz hirtelen. :)
Szólj be neki te is, hátha akkor észre veszi magát, hogy a világon semmi köze hozzá, hogy te hogy nézel ki!
Minden jót! :)
Az elsönek.Nem 40 kg,de én a terhességem alatt 32kgot híztam,pedig nem zabáltam,söt még végig is dolgoztam a terhességemet.Igaz 8 hónap múlva nem volt rajtam semmi.
Most 18 kg nál tartok a 37.héten.....
Az tény le lehet fogyni,ha az ember nagyon akar.....
Az is igaz,hogy nem mindenkinek sikerül.
Ne foglalkozz vele, elhiszem hogy faj, hogy beszolt neked de mindegy! Valaki alapbol vekony, tehat szulhet evente akar, nem hizik, nekik foleg konnyu beszelni!
De azert az is igaz, hogy sokszor faj az embernek az igazsag, szoval ha beszolnak, es megmondjak az oszintet, az fajni szokott. Belul, a lelkunknek. Szeretnetek testvert a kicsinek?
De igazan ha van tulsulyod, probald meg leadni. Mondjuk kerd meg, hogy vigyazzon a kicsire amig te elmesz futni vagy edzesre. Valamit sportolj, mert sport nelkul nem fog menni. Kerjel segitseget a csaladtagjaidtol.
Ja... az tényleg baromi egyszerű, rákontrázni.
Biztos nehéz szülés után lefogyni, de nyomi norbival nem leszel 20 éves, csak a jó öreg és fájdalmas mozgás segíthet(het)!
Annyiból tartom bunkónak a sógorodat, hogy említi, hogy rajtad maradt felesleg.
Egyébként igaza van szerintem is, 2 évvel szülés után már nem lehet arra fogni. Tornázni kell és nem zabálni, úgy könnyű lefogyni. Mindenkinek arra van ideje és ereje, amihez kedve van. Valószínű neked nincs kedved tornázni, és szeretsz enni. Ezzel nincs baj, csak ne a babádra fogd.
A sógorod meg foglalkozzon a saját tökéletes testével.
tényleg bunkó. de két év tényleg sok.
szoptatás után 18 kilót adtam le eddig a teherbeesés előtti súlyomhoz képest (utolsó terhes mérés óta 32 kilót), még 5 hátra van. 6 éve nem voltam ennyire könnyű, mint most.
az egész akaraterő kérdése. én nem mondom neked, hogy fogyj le, mert mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, és nem egyszerű belevágni. (egyébként könnyebb, mint lerakni a cigit, tudom, mindkettőt átéltem..:))
de ilyet társaságban illedelmes úriember nem jegyez meg, tényleg egy hülye bunkó.
noj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!