Miért választják annyian a programozott szülést?
Figyelt kérdés
Ha valaki mondjuk túlhordja a babáját...elvégre minél tovább marad,annál egészségesebb lesz,ha a babának jó minek úgy siettetni???
Ha kiszámolja az ember az 1+xxx napos túlhordás nem nagy dolog,hiszen a mensi első napjától számítják a terhességet,holott később fogant a baba...tehát a késés az csak az anyának késés,a babának nem!Nem értem miért kell az anyának eldönteni,hogy mikor bújik ki a baba!!!Miért kell ebbe is beleszólni???
2010. febr. 18. 11:25
21/22 anonim válasza:
Nem tudom miért kell ugy felháborodni a programozott szülésen...én pl holnap megyek szülni...kényelmesen felkészülök, a doki szintén, a baba ki van fejlödve. Hol itt a baj? Itt nincs semmi gyes, gyed, ezért csupán 2 honapot engedhetek meg magamnak hogy együtt legyek a babámmal, aztán dolgoznom kell. Már nem dolgozhatok, igy nem akarok addig várni a szüléssel mig letelik a 2 honapom...hát elindittatom hogy a babámmal tujdak lenni itthon legalább néhány hetet. Ezen kivül xarrá repedt az egész hasam és allergiás vagyok mindenre amivel be lehetne kenni....fáj. Hányok 9 honapja szüntelenül, enni nem tudok, aludni szintén nem tudok. Kimerült vagyok és mivel senkim nincs az egész kontinensen a férjemen kivül, senki nem fog segiteni a picivel. Nem tudom hogy lesz, de legalább azt szeretném elérni hogy pár hetet itthon lehessek vele, ezért elindittatom a szülést. Szerintem nem kéne ilyen módon felháborodni azon, ha valaki igy dönt, mert nem tudhatod miért döntött igy. Meg egyébként sincs közöd ahhoz, hogy ki hogy akarja...szoval magát a kérdést is szerintem butaság feltenni. Mindenki más.
22/22 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint neked sincs jogod kérdőre vonni a felháborodásom és hülyeségnek nevezni a kérdést csupán azért,mert így jártál a terhességgel.Nem is azt kérdeztem,hogy te miért nem várod ki a végét.Az érdekelt,hogy mi az indíttatás egy ilyen alkalom siettetésére.
2012. jún. 3. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!