Mi az a császármetszés? Hol csinálják? A szülés melyik szakaszán? Mikor?
A szülésnél alkalmazzák.Leginkább akkor amikor az anya nem tudja/képtelen megszülni a gyereket,túl nagy a gyerek és nehéz megszülni esetleg valami probléma akadt a szülés közben.
De van aki azért kéri a császármetszést hogy nehogy tönkremenjen az alakja pl.: Rubint Réka
Szia. Nekem is császár lett a vége a szülésemnek anno 10éve.A vérnyomásom felment 220ra és 180alá nem tudták vinni éféltől reggel 7ig.Mivel már a baba és én is rossz állapotban voltunk azonnali császár lett...Bikini vonalba,2nap intenzíven aztán a seb nagyon gyorsan gyogyult.Mára már szinte semmi nem látszik :)Most újra babát várok,hogy ennel mi lesz a vége majd kiderül,akkor azt mondta a doki a szervezetem igy reagált a szülésre...
Minden jót kívánok neked.
31hetes kismami
Nekem összeomlott a keringésem, azonnal császároztak. A sógornőmnek faros volt a babája, nem tudták befordítani sem. Neki ezért lett császár.
A bikini vonalnál vágnak kb. 20 centi hosszan. izomeltolással dolgoznak, így nem sérülnek az izmok, egyéb belső dolgok. A varrat nekem szemernyit sem látszik, nagyon gyorsan gyógyult. Bár, most a második terhességemnél feszülget kissé.
Remélem nem vagy terhes!!!!!!
Előbb még tanulnod kéne egy kicsit...
Az előző hozzászólónak: nem kioktatni kéne, hanem segíteni.
És úgy tanul mindenki, hogy kérdez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!