Akinek nincsen autója miben, hogyan hozta haza a babáját? Egyáltalán miben lehet hazahozni a babát?
Figyelt kérdés
Nincsen autónk és a közel jövőben nem is lesz. Kell vennünk így is gyerekhordózót(autósülést),ha taxival jönnénk haza vagy valaki hazahozna kocsival? Mentővel hazahoznának?2010. febr. 17. 18:08
11/18 anonim válasza:
Akkor nézd meg teszveszen,van olyan mózes amit belehet kötni és akkor azt utáa is tudjátok használni,ehhez mit szólsz?TEszveszen ,vaterán nézz szét:))
12/18 anonim válasza:
szia!
hol fogsz szülni? mert ha a közelembe én szívesen kölcsön adom addig..nekünk kettő is van, a pennybe ujonnan 3500ft-ért vettük.
13/18 anonim válasza:
Ha nem akarsz venni-amúgy jó dolog, pihenőszékként is tudod használni, és sosem tudni, mikor van rá szükség, pl ügyeletre rohannál a szomszéd bevinne, de nincs miben...- akkor gyertek busszal-babakocsival. Jobb ötletem nincs. Mentő nem hiszem hogy hazavinne, több dolguk van annál..
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,aranyosak vagytok. A dél pestiben fogok szülni,/Jahn Ferenc/.
2010. febr. 17. 21:19
15/18 anonim válasza:
hát akkor messze vagy..250km-re...így nem tudom oda adni,
Amikor hozhattam haza a lányomat,akkor gyalog vittem haza hordozó. Páromnak muszáj volt dolgoznia,így szépen hazagyalogoltam a babámmal. Bár mi kb 3 percnyire lakunk a kórháztól.
16/18 anonim válasza:
17/18 anonim válasza:
Melyik városban, kerületben laktok?
18/18 A kérdező kommentje:
Budapest,8.kerület.
2010. febr. 18. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!