Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek nincsen autója miben,...

Akinek nincsen autója miben, hogyan hozta haza a babáját? Egyáltalán miben lehet hazahozni a babát?

Figyelt kérdés
Nincsen autónk és a közel jövőben nem is lesz. Kell vennünk így is gyerekhordózót(autósülést),ha taxival jönnénk haza vagy valaki hazahozna kocsival? Mentővel hazahoznának?
2010. febr. 17. 18:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mentővel nem visznek haza, az nem betegszállító. ha nincs kocsitok, akkor nem biztos, hogy érdemes venni hordozót..nincs kisbabás ismerős, akitől kérhetnétek? Haza legegyszerűbb kocsival menni, kérj meg egy barátot, közeli rokont, hogy ennyit tegyen meg értetek..biztosan szívesen segít valaki... A taxi is megoldás, de oda is kell a hordozó vagy biztonsági ülés, bár lehet, hogy van olyan taxi, amiben van...meg kell érdeklődni a taxitársaságnál.. A hordozóban a baba védve van egy esetleges baleset esetén...nem érdemes kockáztatni!
2010. febr. 17. 18:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor apum beteg volt akkor egy budapesti kórházban feküdt,akkor még nem volt autónk és apu nem tudott volna hazajönni saját lábon,menő nem hozta volna haza,ezért kérdezősködtem és van olyan lehetőség hogy lakossági betegszállítás,ez teljesen privát mint mondjuk egy taxitársaság és nem drágább vagy még talán olcsóbb is attól függ hány km-re laktok a kórháztól.

Szerintem érdeklődj utána a kórházban.

2010. febr. 17. 18:23
 3/18 anonim ***** válasza:
menő-mentő bocs:-))
2010. febr. 17. 18:23
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én nem akarom a gyerekemet veszélynek kitenni,és lenne aki haza hoz autóval. De úgy gondoltam arra a max fél órára még hazaérünk nem érdemes venni,utána úgy sem nagyon tudnánk mire használni. Nincsen senki a közelünkben akitől kérhetnék.
2010. febr. 17. 18:25
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak a betegszállítók nem 1-1 embert visznek, hanem összevárnak többet, mindenféle betegséggel...azért egy újszülöttel ez nem igazán megoldás...
2010. febr. 17. 18:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Minket ismerős hozott haza autóval. Teljesen mindegy a távolság, nem tarthatod kézben a babát, még ha csak fél órát utaztok is. Ez a törvény, ha megfog a rendőr, szépen megbüntethet.

Én vettem, pedig nincs autónk. A teszveszen vettem 4000Ftért. Nem csak arra jó, hogy az autóban lehessen használni. Pl. mikor a konyhában akad dolgom, akkor abban van a fiam, és ha elkezdem a hozzátáplálást, akkor is abban fog ülni, így nem kell tartani. (A múltkor kenguruban akartam vinni magamon autóban, mert bevásárló központba mentünk, fél óra autóval, de nem lehetett úgy sem, pedig oda tényleg 20 perc az út, csak akkor esett a hó és nem volt kedvem hidegbe sétálni a gyerekkel, akkor is kellett a hordozó.)

Igaz, hogyha megyünk anyósékhoz, akkor valamelyik sógorom jön értünk kocsival, de nekik is van hordozójuk.

4,5 hónapos nagylegény anyukája

2010. febr. 17. 18:39
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi szerencsések voltunk,mert olyan helyen lakunk,ahol van kórház.És így haza tudtunk menni babkocsival,mert sajna nekünk sincs autónk.Hiába szültem januárban a nagy hidegben,nem volt semmi baja a kislánynak.Jól be volt takarva és kész.Szerintem is érdemes venni babahordozót.Nagyon jól jön máskor is,nem csak utazáskor.Én is kaptam az unokatesóméktól.De szerintem olcsón lehet használtan is venni...Jó babázást

Egy 1 éves baba anyukája

2010. febr. 17. 18:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Rendeljetek olyan taxit, amiben van bébihordozó.

Egyébként nem árt, ha vesztek egy hordozót, akár használtan pár ezerért, sosem lehet tudni, mikor kellhet hirtelen.

2010. febr. 17. 19:51
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Menj be egy használt boltba, szerintem is érdemes venni, mivel én sokáig abban etettem a lányomat. Sőt, ha valahova mentek, mondjuk egy ismerős elvisz valahova, akkor is jól tud jönni.
2010. febr. 17. 20:09
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én vennék egyet olcsón, használtan (valaki írta, hogy 4000ft-ért vett, annyit megért, utána eladod te is). Gondolj a jövőre is, ne csak erre az 1 alkalomra. Pl.: ne legyen beteg a gyereketek, de ha mégis és valamiért nem mentővel hanem kocsival(taxi, szomszéd, akárki) kell menni, akkor nem kell újra aggódni. + amit a többiek is írtak, hogy otthon is lehet használni.
2010. febr. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!