Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért szül oktatókórházban...

Miért szül oktatókórházban az, aki aztán meg fel van háborodva, hogy bemennek hallgatók a szülésére?

Figyelt kérdés
Tudtommal ezt oktatókórházban nem lehet elkerülni. Aki nem engedi, akkor meg biztosan háborog azon is, hogy nem elég szakképzett a személyzet, de akkor mégis ol tanulják meg?

2015. márc. 25. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is orvostanhallgató vagyok. Szerintem evidens, hogy illik megkérdezni a szülő nőt, hogy bent lehetünk-e. Az más dolog, hogy oktató kórházban bent kell lennünk, bár ez is az épp ügyeletes oktató kollégán múlik. Nekem már volt programozott császárom (medencevégű fekvés, első baba), engem nem zavart volna, ha vannak bent orvostanhallgatók. Azt azért hozzáteszem, hogy amikor én voltam bent gyakorlaton, akkor a szülésznő kizavart a legelső alkalommal, amikor csak a kitolásra szerettünk volna bemenni. Onnantól kezdve én személy szerint a vajúdástól együtt voltam több kismamával egyszerre, a három nap alatt "levezettünk" 24! szülést, pár órás alvásokkal. Így senkit sem zavart, hogy bent vagyunk a szülés alatt. :)
2015. márc. 26. 19:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a SOTE-n szültem. Volt fogadott szülésznőm, és megkérdezte, hogy bejöhetne-e néhány gyakornok megnézni a szülést.. Én igent mondtam, akkor még nagyon jó kedvem volt, meg én is úgy gondolom, hogy valahol meg kell tanulniuk, nézniük, hogy mégis hogy bújik ki a kisbaba. 4-en voltak egy srác, és három lány. Nem zavartak, és "csak" a kitolásra jöttek be. Az más tészta, hogy végül a szenvedésemet nézték meg, mert sürgősségi császár lett a szülésem vége, de legalább ilyet is láttak.
2015. márc. 26. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!