Bealudtatok a fájdalomba?
Szia!
Be, elég rendesen :D két perceseim voltak, és simán bealudtam. a párom keltegetett, több-kevesebb sikerrel :D
esküszöm jól esett :D
Én is kb a kétperces fájások közben majdnem aludtam, mondtam is, hogy annyira álmos vagyok, aludni akarok, de persze aztán jött a köv. fájás...
Aztán amint kibújt a bébi, mintha aludtam volna vagy 10 órát közben, annyira kipattant a szemem, hogy mindenfélét kérdezgettem, már nem is mertem zavarni a dokit munka közben :o))
A 2 percesek között nem, de még az 1 perceseknél sem, viszont amikor már megvolt az 5 ujjnyi, és beállt a buksija is helyesen, akkor 10!! percet aludtam, konkrétan nem vettem észre, hogy bekötötték az oxitocint a bal karomba, csak mikor jött egy borzalom, akkor tértem magamhoz, és mondták, hogy OK, kész vagyunk, ezt a fájást még utoljára eresszem el (akkor már fél órája el kellett eresztenem a tolófájásokat! :S ), de a következőnél toljak minél erősebben.
Előtte soha nem gondoltam, hogy szülés közben el lehet aludni, de akkor mégis nagy segítség volt az utolsó pár perchez!
9:53-as vagyok. :)
Igen, annyira igaz, amit a 21:04-es írt! :) Amikor kibújt a kicsi hirtelen - a sok adrenalintól - felébredtem és 2 napig nem is aludtam. :D:D Hirtelen nagyon kipihentnek éreztem magam. Aztán egész éjjel a szülésre gondoltam és azért nem aludtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!