Volt már, hogy bealudtatok tanulás közben?
Nem!
Amikor érzem,hogy már nagyon fáradt vagyok inkább tartok egy kis szünetet.Így hamarabb meg tanulok,mintha folyamatosan tanulnék és bealudnék közben.
Ha már fáradt vagyok,nem bírok annyira koncentrálni általában csinálok valami apróságot:elpakolok a csurgatóból,elmosogatok vagy elteszem a tiszta ruhákat.Vagy csak csinálok egy teát és leülök nyugodtan meginni.Kiszellőztetek vagy ha már nagyon hideg van ill. este felé kimegyek az erkélyre néhány perce.A friss levegő is nagyon jó!
S ha megtanultam azt csinálok amit akarok:)
Nekem ez így jó:D
15/L
Nekem már volt :D
Kilenckor arra kelek fel, hogy a könyv a fejemen van, én meg semmit nem tanultam. Szerencsére nem írtunk másnap.
15/l
Nem. De gyakorlaton volt h aludtam... volt idő :) 2en voltunk haverommal 3 napon át az egész házban :D fel is mentünk a padlásra is volt kókuszlikőr :P meg gin ( de szar volt -.- )
17F
Volt, de talán csak buszon, vonaton. Viszont a fősulin rendszeresen elaludtam órákon. Nagyon vicces volt később, amikor tanulni kellett (volna) az adott anyagból, nekem pedig a füzetemben görbén lefelé húzódó vonalakban végződtek a szavak... Szép idők voltak azok! :)
28/N
egyszer felkeltem hajnali 4-kor, hogy föcire megtanuljam afrika társadalmát, de elaludtam és hülyeségeket álmodtam, azon a helyen voltam, amit a tk-ba láttam képet, meg egy nagy hasú kisgyerek üldözött xD
mindegy.
szóval volt, többször is!
Hajjaj, mostanában igen gyakran. Órán is (egyik másik dögunalmas), meg vizsgaidőszakos rohamban is. Pedig olyankor aztán orrba-pofába nyelem a kávét, de na, napi 16 órás dömping kikészít. Mondjuk, ha szorgalmi időszakban is tanulnék rendszeresen, könnyebb lenne, de annyira nem tud érdekelni a tantárgyak jó része, hogy az fáj. Meg is bántam már, hogy erre a szakra jöttem, de most már késő, ha átmennék az állam nem támogatna és a minoros képzéssel sem tudom mi lenne. Valahogy majd átrugdostatom magam.
f/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!