Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg lehet hallani a...

Tényleg lehet hallani a gátmetszést, mármint az olló hangját?

Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 09:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát szerintem inkább a gátmetszés, minthog ylyuktól lyukig repedjek, vagy hasonló..

előtte a szülésznő próbálta a gátvédelmet kézzel masszírozta tágította(de ezt ár hetekkel előtte kellett volna nekem is csinálni magamnak otthon, amit nem tettem..)a szülést nem, de ezt annyira megéreztem, hogy határozottan kértem hagyja abba.

2015. márc. 21. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:
En nem hallottam es meg se ereztem (epiduralt pedig nem kertem) csak szules utan kozoltek hogy mindjart jon dr ur varrni mert gatmetszest kellett csinalni.Azt se hallottam mikor varrt csak ereztem na az nagyon fajt legalabbis nekem...mondtam is h rosszabb mint a szulesz. A szuleszno meg csak nevetett h ilyet meg senki se mondott :D
2015. márc. 22. 11:20
 13/16 Luca Lánczi válasza:
Én magát a hangját nem hallotam csak ereztem de meg mennyire....amikor vartak nem hatott az erzestelenitő a varratszedés meg egyaltalan nem fájt megkönnyebbülés volt :) de hangot nem nagyon hallottam pedig ollóval vágták
2015. márc. 23. 09:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát én hallottam,és láttam is,hogy mivel vágnak,sőt.. A vért is éreztem ahogyan folyik a fenekemnél.:)

De cseppet sem hatott meg:)A gátvarrás pokoli volt,sztem rosszabb mint a szülés "nekem:)" A varratszedés az lepkefing volt mindenhez képest:)

2015. márc. 23. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Se az érzéstelenítő szurit, se a metszést nem éreztem. Egy életlen ollóval csinálta a doki, még panaszkodott is, hogy nem vág. Felszívódó varratom volt, a doki csak ritkította, ez sem fájt.
2015. márc. 23. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:
ez mennyire gàz...màrminthogy életlen ollóval...
2015. márc. 24. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!