Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg lehet hallani a...

Tényleg lehet hallani a gátmetszést, mármint az olló hangját?

Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 09:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Császárnál én hallottam az olló hangját...
2015. márc. 21. 10:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Én azt nem hallottam, de láttam mire készülnek. Viszont varrásnál hallottam a cérna sercegését, nagyon rossz érzés volt, egyből elkezdtem össze-vissza beszélni, hogy ne halljam.
2015. márc. 21. 10:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Én nem emlékszem rá
2015. márc. 21. 10:43
 4/16 anonim ***** válasza:
Metszest nem hallottam, masra figyeltem.. a varrast hallottam, ereztem, fuuuj. A varratszedes meg meg fuuujabb :-D
2015. márc. 21. 11:40
 5/16 anonim ***** válasza:

ollóval....?én azt hittem szikével metszenek meg se éreztem, a kitolást sem(addigra kikapcsolt az agyam, mert a vajúdásnál túlléptem a fájdalomküszöböm)nem hallottam nyiszálást se, ollót sem.

varrásnál adtak vagy 6 érzéstelenítőt(mert egyik doki elcseszte másik javított vagy egy órán át varrtak), ott mintha éreztem volna mikor húzzák át a bőrömön, azt hittem nem marad lyuk se rajtam mert bevarrják..

a varratszedés olyan csípő érzés volt, mint akit csipesszel szőrtelenítenek

2015. márc. 21. 11:52
 6/16 anonim ***** válasza:
nem hallottam, nem éreztem. Láttam, hogy készülnek valamire, gyorsan be is csuktam a szemem, hogy ne is lássam. A végén azt hittem, megúsztam. De nem. A varrás kellemetlen volt, de hangot ott sem hallottam.
2015. márc. 21. 11:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem hallottam, mert annyira nyögtem, meg annyit beszélt s doki. Nem is éreztem, azt hittem, hogy megúsztam, szülés után mondtam, hogy milyen szuper nem kell varrni, megúsztam vágás nélkül, akkor közölte a doki, hogy nem éppen. :-) Én nagyon féltem tőle, a varrástól meg még jobban, de abból sem éreztem semmit egyáltalán. Nem is hallottam semmit, mert beszélgettünk, viccelődtünk a dokival.
2015. márc. 21. 12:34
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Szikével metszenek, a saját szöveteid szakadását hallod.

NE HAGYD!

A gátmetszés egy tudományosan teljesen megalapozatlan, hülye magyar szokás, máshol egyáltalán nem a protokoll része első szülésnél. Van helyette gátvédelem. Nekünk ez nem jár, csak a hülyítés...

[link]

2015. márc. 21. 16:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is hallottam. Jajk de rossz volt, még mindig "hallom" ha rágondolok. Egyébként én a gátmetszéstől féltem legjobban, láttam amikor készült valamire a dokinő, be is csuktam a szemem. Fájni nem fájt, azt hittem rossz lesz, de az a hang... :)
2015. márc. 21. 16:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Engem szikèvel vágtak. Nem hallottam semmit.
2015. márc. 21. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!