Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miket kérdez a védőnő, amikor...

Miket kérdez a védőnő, amikor először jön ki a baba érkezése után?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
hát inkább vizsgálgatja a babát. megnézi a kutacsát, megnézi a bőrét, a köldökét, hoz recepteket, nekem a szoptatást is megnézte - de ezt direkt én kértem, mert sajnos a kórházban csesztek megmutatni a nővérkék hogyan kellene, a babám meg magától nem tudta, nekem sem volt még tapasztalatom szóval a kórházban nem evett rendesen, besárgult, a védőnő meg mutatott pár pózt. mondta hogy fürdessük, mivel kenjük stb...nagyon nem kérdezett semmit azon túl hogy hogy vagyok :)
2015. márc. 20. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Az enyém megkérdezte, kidobtam-e már a csecsemőgondozás füzetemet :)))

Ő tanította középsuliban, akkor még nem volt gyereke, két évvel előttem szült, és állítása szt ez alapjaiban rengette meg a világnézetét :)))

Mondjuk ő jófej, rugalmas, nem ragaszkodik mereven az előírásokhoz, nem papol az anyatejről, mert úgyis tudja, látja, hogy nem jókedvedből adsz tápszert.

Megkérdezte, van-e segítségem, van-e napirendünk vagy csak eltelnek a napok...

2015. márc. 20. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Mi ez az égtelen kupleráj? :D csak vicceltem.
2015. márc. 20. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:

eloszor megmérte a babámat, megnézte a kutacsát, a kulonbozo reflexeket.

utána megvizsgált engem, megnézte a varratokat, megnyomkodta hasamat.

majd mi tettuk fel a kérdéseinket, volt vagy egy tucat :DD

2015. márc. 20. 18:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Ugye a császármetszéses varratokat nézett meg és nem mást?

Milyen kérdéseket tettetek fel? Én azt se tudom perpillanat, hogy mit kellene kérdezni :)

2015. márc. 20. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
nem császárosat, a lenti varratokat. :) (nem tudom otthon nézik- e ezt, ez itt volt Franciaországban)
2015. márc. 20. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:

huh, már el is felejtettem a kérdéseinket...egyébként azt hittem, hogy nekem kérdésem sem lesz, mivel gyerekekkel (5 honapostol- 14 évesig) foglalkoztam, foglalkozom. :D

azt is nézte, hogy szopik e baba vagy sem (kulonféle pozokban probáltuk a szoptatást), de nem birt a babám szopizni igy a tápszerekrol beszéltunk.

késobb ez a védono tartotta az intimtornát is.

2015. márc. 20. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Tőlem kérdezte,hogy hogyan zajlott a szülés.

Hozott recepteket,adott időpontot a dokihoz. Megnézte a babámat ( köldökét,kutacsát) Ellátott pár tanáccsal és ment is:)

2015. márc. 21. 09:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Beszélgettünk a szülésről, hogy minden rendben ment-e, a kórházi napokról, hogyan viselkedett a baba az első pár napban, mennyit, mikor szopizik, rengeteg mindenről. Feltettem én is a kerdeseimet, semmi kínos nem volt.benne, ha ettől félnél. Nem nézett rajtam semmit, a szoptatást sem, mondtam, hogy úgy érzem megy, és már látták elegen a kórházban, nem szeretnék előtte szoptatni, nem is erőltette, mondta, ha gond lenne segít, de tiszteletben tartja, hogyha úgy érzem, hogy nem kell.segítség. Elég sokat volt itt, mert beszélgettünk, viccelődtünk egy jót, meséltem neki, hogyan ellenőrizte a főorvos asszony a kórházban, hogy megfelelően tájékoztatott-e a kórház bababarat minösítéséről, szóval volt téma bőven.
2015. márc. 21. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!