Miket kérdez a védőnő, amikor először jön ki a baba érkezése után?
Az enyém megkérdezte, kidobtam-e már a csecsemőgondozás füzetemet :)))
Ő tanította középsuliban, akkor még nem volt gyereke, két évvel előttem szült, és állítása szt ez alapjaiban rengette meg a világnézetét :)))
Mondjuk ő jófej, rugalmas, nem ragaszkodik mereven az előírásokhoz, nem papol az anyatejről, mert úgyis tudja, látja, hogy nem jókedvedből adsz tápszert.
Megkérdezte, van-e segítségem, van-e napirendünk vagy csak eltelnek a napok...
eloszor megmérte a babámat, megnézte a kutacsát, a kulonbozo reflexeket.
utána megvizsgált engem, megnézte a varratokat, megnyomkodta hasamat.
majd mi tettuk fel a kérdéseinket, volt vagy egy tucat :DD
Ugye a császármetszéses varratokat nézett meg és nem mást?
Milyen kérdéseket tettetek fel? Én azt se tudom perpillanat, hogy mit kellene kérdezni :)
huh, már el is felejtettem a kérdéseinket...egyébként azt hittem, hogy nekem kérdésem sem lesz, mivel gyerekekkel (5 honapostol- 14 évesig) foglalkoztam, foglalkozom. :D
azt is nézte, hogy szopik e baba vagy sem (kulonféle pozokban probáltuk a szoptatást), de nem birt a babám szopizni igy a tápszerekrol beszéltunk.
késobb ez a védono tartotta az intimtornát is.
Szia!
Tőlem kérdezte,hogy hogyan zajlott a szülés.
Hozott recepteket,adott időpontot a dokihoz. Megnézte a babámat ( köldökét,kutacsát) Ellátott pár tanáccsal és ment is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!