Nektek nem tűnt fel, hogy molylepke száll ki a liberos csomagolásból? Csak nekem nem is egyszer?
teljes tiszta lakásban, panelben élünk, nincs hangya, csótány, poloska, moly, SEMMI.
először el sem hittem hogy a Liberoból száll ki, gondoltam totál véletlen hogy pont amikor veszem ki a pelust, pont akkor repül nagy hévvel a kezem ügyében az orrom előtt egy molylepke. elhesseggettem a gondolatot, sierült kinyírni.
erre új csomag, és megint ez fogad(amikor a "hátsó" réteg pelenkát kezdem meg. csak már nem vislem olyan könnyen, mert el sem kaptam kb 1 hétig élt a lakásban ki tudja hol hány petét tehetett le, be se férek takarítani szekrény mögé, meg egy rakás helyre, ahova egy mikro pete is tapadhatott.
dehát ez abszurdum, hogy Liberoban moly!!!
nem tudom írjak e nekik, mert érdekes lenne, ha milliárdnyi anyából csak én tapasztalnám..
nem boltból kerül bele, hanem amikor csomagolják, ott préselik ossze a molyt a pelenkával
boltban lezárt csomagolásba kétlem, hogy belemenne
Molyirtáshoz: [link]
Biztos a csomagolás lyukain mászik bele valahol. Akár köztes raktárakban, hiszen nem biztos, hogy a gyártósorról rögtön a bolt polcára kerül a csomag. :)
"A hernyó a kedvezőtlen körülményeket jól tűri; ha a szükség úgy hozza, a raktár zugaiban, a padló repedéseiben felhalmozott hulladékon is megél. Miután kifejlődött, alkalmas helyet keres (repedésekben, zsákok gyűrődéseiben), majd gubót sző és abban bebábozódik. A bábból 7–10 nap múlva kel ki a lepke."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!