Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben mi van rajtunk?

Szülés közben mi van rajtunk?

Figyelt kérdés
Úgyértem adnak ott egy hálóinget vagy kell vinni, vagy esetleg mezteleül kell lenni? Én nagyon remélem, hogy kell kell majd pucéron lenni, nagyon kényelmetleül érezném magam.
2015. márc. 5. 09:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Saját hálóingben voltam, de egy idő után folyamatosan ctg-re voltam kötve, így a mellemig fel volt tűrve a hálóing, kvázi olyan volt, mintha rajtam sem lett volna, és komolyan gondolkodtam rajta, hogy le fogom venni, mert zavart, ahogy folyton a nyakamba csúszott. Aztán császár lett a vége, ott meg meztelen az ember.
2015. márc. 5. 10:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Saját hálóingben. SOTE II.-n
2015. márc. 5. 10:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Kórházi hálóing és nem lehet semmi alatta. János kórház.
2015. márc. 5. 11:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint kórháza válogatja, adnak-e hálóinget vagy vinned kell, sőt még azt is, hogy császár alatt meztelen vagy-e vagy maradsz a hálóingben.
2015. márc. 5. 11:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Kórházi hálóing (Maternity) de lehet a sajátodat is kérni.
2015. márc. 5. 13:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Árulja már el nekem valaki, hogy itt aztán mi alapján ment a válaszok pontozása?
2015. márc. 6. 07:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, az írásunk külalakja szerint.
2015. márc. 6. 08:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Másra én sem tudok gondolni.
2015. márc. 6. 09:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Szoptatós hálóing. Szülést követően elvitték lemérni, megtisztítani, megvizsgálni (Apgar), majd egyből mellre, mellkasra tették a bőrkontakt miatt :)
2015. márc. 10. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!