Bibykee kérdése:
A Hetényi-ben fogok szülni és érdekel hogy milyen az ápolók és szülészek hozzá állása a kismamához szülés közben és utána?
Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 12:00
1/7 anonim válasza:
Ha végképp nincs más megoldás, csak akkor.. Undorító lepratelep. Én 2 gyerekemet szültem ott, a kisebbet nyár elején. Nem lesz több az is biztos.. Ha nincs fogadott dokid, rendesen meg vagy lőve. A szülésznők átlagban rendesek, de a fene nem foglalkozik veled, amíg nem kerül kitolásra a sor. Utána? Engem konkrétan otthagytak szétszakadva, frissen szülve az ágytálon mert ebédidő volt.. A csecsemőrészlegről ne is beszéljünk, a főnővér őskövületi bunkó, az egész rendszer egy kalap sz**. Ha nincs tejed nem kap a gyerek semmit sem.. Majd ha már sokat fogy, akkor talán aláíratják veled a pótlást. De áh nem lehet elmondani milyen borzalom az ott. Nem elkeseríteni és ijesztgetni akarlak, de minden rosszra készülj fel, inkább csalódj kellemesen.
2/7 anonim válasza:
Szia! Én is ott fogok szülni, bár én még messze vagyok tőle. Sajnos, én sem tudok semmi biztatót mondani mondani a kórházról, én csak hallomásról ismerem még nem kezeltek ott semmivel. Sajnos nem nagyon van más választásom,de ha neked van akkor a Jászberényi kórházat nagyon dicsérik...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor ha nincs tejem vigyek be tápszert? Vagy egyáltalán nem adnak neki semmit azalatt a pár nap alatt?!
2015. jan. 14. 13:13
4/7 anonim válasza:
Nem vihetsz be semmit sem, nem használhatod még a cumit sem mert nem engedik. Folyamatos mellretétel. Ha nem tudod, nyösztesd őket, de a segítőkészség igen nagyon elmarad. Vegyél homeós szoptatós golyót, nekem nagyon sokat segített Urtica Urens 5ch.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. jan. 14. 14:21
6/7 anonim válasza:
Mikorra vagy kiírva? Én is ott fogok szülni márciusban, az elsőt is ott szültem. Ahogy hallottam, azóta a helyzet változatlan, SAJNOS! A lényeg, hogy próbáld arra koncentrálni, hogy minél hamarabb megjöjjön a tej, így esélyed lesz a minél hamarabbi hazajövetelre. (Ez jó esetben 4 nap, amúgy 1 hét.) Higiénia nulla! Igyekezz ne elhagyni magad, mert csak magadra számíthatsz. (Én kb. ezekkel a gondolatokkal vágok majd neki a szülésnek a néhány éve tapasztaltakat figyelembe véve!) Volt fogadott dokim. Akinek nincs, annak (még) nehezebb a dolga!
7/7 A kérdező kommentje:
Februárban Elvileg,de szerintem Mostmár bármikor jöhet a Picur.hát ha ugy adódna,hogy nem lenne tejem arról nem én tehetek!! Hiaba erőltetik...nincs külön dokim,viszont ez a baj hogy emiatt megkülönböztetik a kismamákat.viszont fordított esetben nékik jol esne ha Velük is ugy bannanak mint a kutyával? Sem az orvosok sem az ápolók nem kedvesek ha nincs protekciód! Legalábbis 1000-ből 2 Max 3 kedves! Nem tudom honnan szedték hogy a statisztikák alapján ők jók mint emberileg mint ellátásban... Ha nem szeretik csinálni miért ezt választották?
2015. jan. 19. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!