Ha nem a körzetileg illetékes kórházban szülök és mentővel vitetem be magam kell fizetni érte?
Figyelt kérdés
60km-re lakunk Pesttől, én Pesten fogok szülni, de körzetileg nem oda tartozom, ha nem lesz itthon a párom és mentőt kell hívjak felszámolják a kilométerpénzt? Vagy hogy van ez?2008. aug. 24. 20:42
1/3 anonim válasza:
A mentő az nem taxi. Az a lakhelyed szerint illetékességgel bíró kórházba fog vinni téged. Ha esélyes, hogy szülni fogsz, feküdj be, és inkább a kórháznak fizess napidíjat a bennlakásodért.
2/3 anonim válasza:
A kórháztól ahol szülsz kérj egy befpgadó nyilatkozatot és akkor oda visz a mentő én úgy tudom de ilyen távolságnál azért kérdezd meg a dokit.
3/3 anonim válasza:
Sajnos ez nem megoldható még fizetéssel sem. Csak a legközelebbi kh-ig szállítanak! Betegszállítás van, de előre leegyeztetett időpontban... Én is Pesten szültem, pedig én is kb. 60 km-re lakom. A kiírt időpont előtt be kell feküdnöd a kh-ba. Sajnos. De vmit vmiért! :) Próbálj meg szerezni valakit, aki el tud vinni, ha nincs otthon a férjed!
Jó babavárást!
6 hónapos kisfiú anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!