Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan fájdalmatok ami...

Volt olyan fájdalmatok ami utólag megítélve (úgy hogy már szültetek is) rosszabb, fájdalmasabb volt a szülésnél?

Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 10:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Második szülésem után mellgyulladásom lett. A bal mellem úgy begyulladt, hogy azt hittem, hogy belehalok a fájdalomba minden levegővételnél.
2015. febr. 25. 10:44
 12/27 A kérdező kommentje:
Most ez hülyén fog hangzani, de nekem a fogam fájt egyszer olyan szinten brutálisan, hogy az kimondhatatlan. Egyszerűen nem bírtam a számat összezárni, nemhogy rágni, olyan éles hihetetlen fájdalom nyilalt bele minden apró mozdulatra, hogy máig kiráz a hideg tőle. Aztán kihúzták, az orvos 3 injekciót adott abba a részbe, amihez a nyelvemmel hozzáérni nem bírtam, azt hittem bepisilek, annyira fájt, és aztán a fájdalomcsillapítás ellenére az is, ahogy kirángatta a hatalmas gyökkel rendelkező őrlőfogamat. Utána még egy hétig iszonyatosan fájt. A szülésem nem volt ilyen iszonyatos élmény. Persze, nagyon fájt az is, de amint "kicsúszott" a babám abbamaradt a fájdalom, ez nem közhely, szó szerint így van.
2015. febr. 25. 10:47
 13/27 A kérdező kommentje:
Na és azért kérdeztem, mert ezt senki nem hiszi el nekem. :D
2015. febr. 25. 10:47
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
Hát pedig simán lehet, én elhiszem. :)
2015. febr. 25. 10:50
 15/27 anonim ***** válasza:
Vesegörcs, lábujjtörés 3 egyszerre
2015. febr. 25. 10:50
 16/27 anonim ***** válasza:
92%

nekem betályogosodott az arccsontom, amikor a foghúzás után nem tisztították ki rendesen a sebet..csipesszel vésték az arccsontomat az ínyemen kereszül...

na az rosszabb volt.

A szülés is rossz, persze, de annyira megszépíti maga a tény, hogy az egy szülés, hogy utólag nem tudok fájdalmas élményként gondolni rá. Annyira jó volt, annyira imádtam minden percét, még azt is amikor már állni se tudtam úgy fájt.

2015. febr. 25. 10:53
 17/27 anonim ***** válasza:
A vesegyulladás hasonlóan fájdalmas volt. Ráadásul a szülésem lezajlott 12 óra alatt, és kész, vége. A vesegörccsel meg 3-4 napig szenvedtem folyamatosan, fájdalomcsillapítókon éltem.
2015. febr. 25. 10:58
 18/27 anonim ***** válasza:
52%

Gyulladt fog, amivel három napig húztam, mert be voltam tojva a fogorvostól. Tény, hogy marokszám vettem be fájdalomcsillapítót (ezt szülés közben nem lehet), végül nem kis mennyiségű gennyet is kiszedtek a foghúzás után. Kiderült, hogy a korona alatt elrohadt a fogcsonk, valószínűleg anno nem jól rakták fel a koronát.

A másik vesegörcs volt. Annál durvább fájdalom nincs. Sírva ébredtem, négykézláb kimásztam a gyógyszeresdobozig és mindent bevettem, ami fájdalomcsillapítónak tűnt. Hajszálnyira voltam egy gyógyszermérgezéstől, elég durva májfunkciókat produkáltam utána :)

A szülés fájt, bár a legrosszabb része az volt, amikor kézzel, érzéstelenítés nélkül tépkedték a szívósan tapadó méhlepényt. Ahhoz képest a szülés maga vidám délutáni matiné volt.

2015. febr. 25. 11:36
 19/27 anonim ***** válasza:

Ja, meg volt mellműtétem, ami után 3 órán keresztül nem kötöttek be fájdalomcsillapítót, mert először az antibiotikumnak kellett lefolynia. Szóval műtétileg frissen szétvagdalt mellkas (izmot is felfejtettek), fájdalomcsillapító nélkül. Az is nagyon durva volt.

Ezért a szülést a "megélt fájdalmaim" listán a 4-5. helyre teszem.

2015. febr. 25. 11:38
 20/27 anonim ***** válasza:
65%
Foghúzás. Doki néni adott be érzéstelenítést, de olyan kínokat éltem át, amit nem tudok elmondani. Mondtam neki, hogy borzasztóan fáj, erre közölte velem, hogy ne hisztizzek. Mikor fél óra múlva sikerült kirángatnia, akkor látta meg, hogy a gyökéren ott fityeg egy ciszta. Ekkor nagyon megijedt, mert cisztástul fogat kihúzni cseppet sem veszélytelen és sűrű elnézéseket kért. A szülésem ehhez képest semmi nem volt. Vajúdni is hang nélkül vajúdtam, a szülésznő kérdezte, hogy élek-e még, mert olyan csendben vagyok. Végül császárom lett, de a bazi nagy vágásom sem volt annyira fájdalmas, mint az ominózus foghúzás. Szülnék inkább százszor, csak ilyen fájdalmat ne kelljen átélnem, mint a fogorvosnál.
2015. febr. 25. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!