Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, mi a véleményetek az...

Anyukák, mi a véleményetek az egy ágyas szobáról? Előnyök, hátrányok? Mennyivel előre kell "lefoglalni"? (lent)

Figyelt kérdés

Az a gond, azért gondolkoztam el rajta, mert miután "kiszenvedtem", tudom kicsit furán hangzik, de elég furcsa természetem van és ilyen esetben nehezen tolerálok el másokat egy légtérben magammal. Pl. én meghülyülök, ha a másik horkol, nem igazán tudok alkalmazkodni másokhoz. Nem vagyok hozzászokva, természetesen páromat leszámítva.

Minden érdekelne az egyágyas szobákról! Első babám lesz és császár. Légyszi normális válaszokat adjatok!

2015. febr. 21. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

sote I.-en szültem, és azonnal kértem egy ágyas szobát, de ott az a protokoll, hogy csak a gyermekágyi osztályra lekerüléskor lehet kérni, így én kedden szerdán még négyágyasban aludtam, csütörtökön kaptam egy ágyas szobát (7 napot voltunk bent)

én egy percig sem paráztam attól, hogy egyedül vagyok a lányokkal, sőt..! sokkal jobb volt minden, akkor indult be a tejem is :D

2015. febr. 22. 13:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindkét lányom születése után egyágyas alapítványi szobát kértem. Nem lehetett előre lefoglalni, ha volt éppen üres, megkaptad. Nekem mázlim volt mindkét esetben.

Én szerettem egyedül lenni, szeretek egyedül szenvedni, pedig általában társasági ember vagyok, alkalmazkodni is könnyen tudok, de ott és akkor nekem ez volt a jobb. Apa is bejöhetett, és velünk lehetett, a babák is ott lehettek éjszaka is, nem kellett egyeztetnem a szobatársakkal.

Ami nem elhanyagolható, az pedig az, hogy a wc, zuhanyzó csak a TIÉD! Ez felbecsülhetetlen egy olyan helyzetben, amikor mindenkiből jön mindenféle folyadék, amikor a császáros heg miatt esetleg nehezebben mozogsz, és hát a pisilés, kakilás is bonyolultabb első alkalmakkor. :)

Szégyen, nem szégyen nekem a természetes szülésem után volt olyan, hogy inkább a zuhanyzóba pisiltem, mert nem tudtam volna időben megfelelően leülni a wc-re. (császár után ez nem okozott gondot). Persze utána kitakarítottam.

Ezen kívül sajnos nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz az igényszintje a tisztaság terén.

Szóval nekem ez minden pénzt megért.

2015. febr. 22. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!