Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyivel korábban kell egy...

Mennyivel korábban kell egy kempingben lefoglalni a parcellát, hogy ne csússzunk le róla?

Figyelt kérdés

A baráti társaságom már 2 hete akart foglalni, augusztus közepétől 4 napot. És nekem akkor kellett volna eldöntenem, hogy ráérek-e, de ennyi idővel előtte még nem tudom..

Általában mennyi idővel előtte kell foglalni? Tavaly is voltunk, de úgy rémlik, hogy maximum 1 hónappal foglaltunk előtte. Amikor pedig ott voltunk, volt még azért parcella bőven..

2014. júl. 7. 13:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Tavaly Zamárdiban voltunk, idén talán Siófokot tervezzük.
2014. júl. 7. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Tudod, nincs az a kemping, ahova még egy sátor be ne férne.

No jó, a csúcsszezon az csúcsszezon, de ez erősen függ attól, melyik ország melyik kempingjéről van szó.

Így általánosságban nehéz korrekt választ adni. Gondolj bele mi lenne, ha egy sebész az alapján vágna, általában hol szokott lenni a tumor? :)

Szóval merre is mész?

2014. júl. 7. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, most olvastam a kiegészítésedet.

Néha nem árt képben lenni az adott hely telítettségével.

Az idén a balaton halódik. Nyugodtan várj még.

Sőt, ha így megy tovább, kemping árban fogsz rendes szállást is kapni.

2014. júl. 7. 13:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Ertem, koszi! :)

Raadasul a foszezon utolso hetvegeje lesz, ugyhogy szerintem sem lesz tomeg.

Az autok miatt lenne fontos, hogy ne satorhely, hanem parcella legyen.

2014. júl. 8. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, akár aznap is lehet menni. Ritka a zsúfolt kemping Balatonon. Én még csak fesztivál idején láttam olyat.
2014. aug. 4. 09:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Már mindegy, azért köszi! :D
2014. aug. 4. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!