Indított szülés- mindig hosszabb és nehezebb?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 06:53
11/15 anonim válasza:
Pardon, az lemaradt, hogy a szülészeten 5 órát töltöttem el, a megérkezéstől a szülésig bezárólag. Előtte két órával folyt el a víz, tehát tokkal-vonóval 7 óra volt az egész. Ebből a "húzós", amikor már fájások is voltak, talán 3-4 óra hossza volt.
12/15 anonim válasza:
Nekem a harmadik gyermekemmel indították a szülést. Az első magától indult be (elfolyt a magzatvíz) 16 óra volt. A második szülés is magától indult be, 2,5 óra volt. A harmadikat indították, a burokrepesztéstől számítva 3,5 óra volt. Fájásaim azonban nem volt az első egy - másfél órában. Az oxi beadásától számítva 50perc alatt megvolt a kicsi.
13/15 anonim válasza:
Engem zselével indítottak az elsőt péntek reggel 8-kor a másodikat szombat reggel 8-kor kaptam. Kb. péntek 10-től voltak egybefüggő fájásaim de semennyire nem tágultam.... Végül vasárnap reggel fél6-kor született meg a Kislányom természetes úton.
14/15 anonim válasza:
1,5 ujjnyira nyitva érkeztem indításra, akkor még nem voltak fájásaim. Nem kaptam oxit, csak és kizárólag burkot repesztettek. Burokrepesztéstől számítva 2 órán belül a karomban tarthattam a babámat.
15/15 anonim válasza:
Nekem az első két szülésemet indították, az első babám 8 óra alatt lett meg a második 2 óra alatt meg lett, a harmadik szülésem természetes úton indult meg na az fájás volt az első kettőhöz képest igaz egy óra 20 perc alatt meg lett. Úgy hogy nem igaz hogy az indított szülés az fájdalmasabb mint a természetes szülés. Nálam pont fordítva volt. Hál istennek egyiknél sem kellett császározni pedig közel 4 kg-os babáim születtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!