Hallottatok olyan esetről, hogy a szülő nő annyira nem bízott a kórházi személyzetben, hogy ügyvédet vitt magával kísérőként?
Én pont ezt fontolgatom. A személyzet bunkó, váltani nincs lehetőségem, most éppen ez tűnik a legjobb ötletnek.
Tud valaki olyanról aki ezt a megoldást választotta? Mi a véleményetek az ötletről?
Eddig azon (is) volt nézeteltérés, hogy milyen vizsgálatokba egyezek bele. A dokumentáció szerint beleegyeztem, az én álláspontom szerint kiadták az utasítást és nem engedtek teret az ellenkezésemnek.
A szülésnél főleg az időhatárokkal leszünk hadilábon, hogy egyes esetekben mennyit várnak vizsgálatok közt, leállás , lassulás esetén meddig várnak a beavatkozásokkal (természetesen az esetben, ha mindketten jól vagyunk).
Az ügyvéd abban segíthetne álláspontom szerint, hogy ha ezeket írásba foglalom, és a személyzet tud róla, akkor csak nem lesz merszük kényszeríteni, vagy a leírtaktól eltérni, mert rögtön lesz rá tanúm, méghozzá olyan, aki egy esetleges perben jól tud segíteni.
Ahol szülni fogok még császárhoz is beengednek kísérőt (de oda csak egyet), és ezt nagyon szigorúan be is tartják.
Amit én nem értek. A szülő nő (te) miért nem egy olyan orvost választ szülészorvosnak, akiben megbízik. Én 10+ éve jártam a nőgyógyászomhoz, akinél szültem. Terhesség közben is volt ideje (természetesen a magánrendelésén) arra, hogy az én időközben összegyűjtött kérdéseimre válaszoljon.
Arra azért kiváncsi lennék, hogy hol találsz majd olyan - gondolom orvosi ügyekre spec. ügyvédet - aki ráér majd veled szülni. Én (a férjem) egy régi ismerős telefonszámát vittem magammal, ha valami történne velünk, intézkedni tudjon, papírokat kikérni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!