Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szorítanátok? Holnap megyek...

Szorítanátok? Holnap megyek szemészhez, kiderül, hogy szülhetek-e simán vagy császárra lesz szükség.33hkm.

Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jó élmény volt a császár, és videókat nézve humánusabbnak is tartom, kövezzetek meg érte. :-) Én már másnap rohangáltam , a köhögés és tüsszentés, ill. a nevetés volt kellemetlen az első pár napban. Nekem anno azt mondta a védőnő, hogy -5-ig szülhetek természetes úton, legalábbis ezt szokták javasolni. - 3,25 mindkettő, és természetes szülésre készülök, de ha császár lesz az is jó lesz, csak rendben legyen mindenki. :-) Szorítok neked!
2015. febr. 12. 14:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze igazatok van, én nem is azt mondom hogy mindenáron sima szülést akarok. Természetesen, ha a szemész azt mondja, hogy csak császár jöhet szóba,nyilván nem fogok ellenkezni. Nem fogom kockáztatni a szemem épségét semmiképpen, csak a császárral való szüléstől jobban tartok. mint a sima szüléstől.Nem tudom ,hogy miért. Ma sajnos nem derült ki ,hogy mit javasol a szemész, mert szabadság miatt elmaradt a rendelés (maszek). Már másodszor jártam így.Most kértem Sztk-ba egy időpontot. Nagy nehezen adtak is, mondtam hogy sürgős lenne, mert amúgy 1-1,5 hónap a várólista. Még két hetet várnom kell.
2015. febr. 12. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!