Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szorítanátok? Holnap megyek...

Szorítanátok? Holnap megyek szemészhez, kiderül, hogy szülhetek-e simán vagy császárra lesz szükség.33hkm.

Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én szoritok Neked. :)Miért szoritsak, a sima, vagy a császáros szülésért? :)

Mi a baj a szemeddel? Vagy esetleg magas vérnyomás miatt nézik a szemfenekedet?

2015. febr. 11. 20:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Szemüveget hordok. -6- os mindkét szemem és volt már műtve. Ezért küldött a dokim szemészhez. A védőnőm is egyfolytába azzal jön , hogy úgyis császár lesz. Én nem szeretnék császárt.
2015. febr. 11. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szerintem ne idegeskedj, akárhogy is lesz, a babának valahogy ki kell jönnie. Az a gond, hogy a szemnél ezeket a dolgokat nagyon komolyan veszik, főleg ha műtve is volt. A szemész ad végső döntést.

Én is nagyon be voltam tojva a császártól, szerencsére elkerültem, de mikor már ott vagy a szülés kapujában, olyan mindegy, csak azt kivánod, hogy egészségesen jöjjön a világra.

Azért változatlanul szoritok, majd ird meg holnap, hogy mit mondtak a szemészeten. :)

2015. febr. 11. 20:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ideges, csak van bennem egy kis félsz. Első baba lesz. Persze ő a legfontosabb akárhogy is lesz. A családban volt mindkettő szülésre példa ,és hát a sima szülés valahogy barátságosabbnak tűnik.
2015. febr. 11. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagy kalappal Neked!!! :)
2015. febr. 11. 21:27
 6/12 anonim ***** válasza:
ha sikerül, csak szeretném tanácsolni, hoyg nyomásnál majd csukd be a szemed,mert bevérezhet bárkinek, de szinte seholnem mondják senkinek..
2015. febr. 11. 22:38
 7/12 anonim ***** válasza:
En csak annyit mondok, a császár könnyebb mint a sima szülés, es kevesebb az esélye hogy a babát valami baj éri.
2015. febr. 11. 22:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Minap néztem egy filmet arról, hogy egy Európai szülésznő elment Afrikába megnézni milyen az igazi természetes, zavartalan, beavatkozás nelküli szülés, hogy tanuljon.

Hát 10-ből 6 Anya vagy baba belehal, mert nem tudnak császározni, mert nincsennek hozzá eszközeik, nem tudja az anya a babát megszülni, a baba meghal az Anyaméhben, s ha eztán sem sikerül megszülni a babát, az Anya is bele hal.

Mindennapos dolog hogy kinyomják a babát az Anyja hasából, mert az elhúzódó lassú szülésnél gyakori az oxigénhiányos baba.

Akkor ott van az hogy semmi gyógyszer nincs, fájdalom csillapító, antibiotikum, elfertőződnek a gát sebek.

Nézz meg egy ilyen filmet, és egyből másként látod majd a császárt

2015. febr. 11. 23:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Nézd. A retinaleválásnál talán jobb a császár! Egy megvakult anya hogy fogja ellátni és felnevelni a babáját? Meg lehet persze csinálni, de nem könnyű! Mi a fészkes fenéért kockáztatnál? Ez az egész természetes szülés mozgalom egy felkapott divatos dolog manapság. Azt kell nézni, hogy az anyának és a babának mi a biztonságos! A mai világban ezek az elsődleges szempontok mivel nem 10 gyereket szülnek a nők, hanem 1-2, max 3-at!

Ezt a babát meg egészségesen kell felnevelned. Csak erre gondolj és fogadd el az orvos döntését, mert csak a ti érdeketeket nézi!

2015. febr. 12. 09:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Én mindkét babámat természetesen szültem (és mivel gyorsan 3 és 1 óra alatt kinn voltak, még fájdalomcsillapítót sem kaptam) és meg kell mondjam, igen jobb, mint a császár (olyanban is volt részem, hosszabb a felépülés egy kicsivel, de most itt nem is ez a lényeg)

Ahogy többen is írták előttem, az a lényeg, hogy te is és a baba is egészséges legye. Ha császár lesz akkor azt kell elfogadni. Én pont emiatt nem műtettem meg a szemem a szülések előtt, mert kell idő míg begyógyul a heg. Unokahugomnak a szülés előtt 3 évvel műtötték meg, így neki engedte a szemész a természetes (iker) szülést.

És mint írták, ha természetesen szülsz is a nyomásnál szem becsuk :), mert ezzel még az egészséges szem is védhető a véletlen bevérzésektől, nemhogy egy műtött.

2015. febr. 12. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!