Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után 3héttel...

Császármetszés után 3héttel orgazmusom volt. Bajom lehet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nem kell pálcát törni felettem! Már megtörtént. Nem bírtunk magunkkal apával és kézi simogatással kielégített.(már 3x)

Most meg azt olvasom,h szétnyílhat a belső seb........kicsit beparáztam. Következő 3hétben biztos bírok magammal!

2015. febr. 11. 14:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Reméljük nem, bár szerintem feltűnt volna.

Én nem török pálcát feletted, ha tényleg nem szabad, akkor a hiányos és PRŰD tájékoztatás áldozata vagy. Mégis honnan kéne tudnod magadtól, hogy mit miért nem szabad? Annyit mondanak, hogy no szex. Azt is gondolhatod, hogy csak berakni nem szabad, nehogy bekerüljön valami, amitől fertőzést kapsz. A kívül kézzel izgatás ha úgy nézzük nem is szex a szó klasszikus értelmében. El kéne mondani, ha úgy van, hogy ne csak a szextől, de a más fajta kielégüléstől is tartózkodni kell és miért és meddig. De persze leszarják.

(Mondjuk nekem néha álmomban is van orgazmusom magamtól, olyankor is, ha egyedül vagyok, szóval nem a férjem csinál titokban dolgokat. Úgyhogy sose biztos, hogy teljesen ki lehet védeni, de azért nem ártana, ha rendesen tájékoztatnának, nem csak foghegyről, meg nem belemenve a szaftos részletekbe, mintha egy gyerekről lenne szó.

2015. febr. 11. 14:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, h írtál! Pont ugy van, ahogy írtad. .....azt gondoltam, h csak a behatolás tilos.......senki nem mondott semmi mást. ....... :(
2015. febr. 11. 15:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Nyugtassatok meg , h nem vagyok ezzel egyedül es nem lett bajotok! :)
2015. febr. 11. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Egyelőre nincs bajom, bár nem voltam még hathetes kontrollon. :D
2015. febr. 11. 17:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Az internet világában furcsa, ha valaki még nem hallott erről:S
2015. febr. 11. 17:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igazad lehet..........a baj az volt, h nem az eset előtt, hanem az eset után néztem meg az internetet.......
2015. febr. 11. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Nekem dupla (sima szülés+ császár=ikrek)után 1 héttel volt (ugyanígy mint neked). 16 évvel ezelőtt, semmi bajom nem lett.
2015. febr. 11. 20:39
 8/12 anonim ***** válasza:

"Az internet világában furcsa, ha valaki még nem hallott erről:S"

Az interneten az is fent van, hogy fejreállsz szex után, akkor az jó fogamzásgátlás, meg úgy általában minden fent van és annak az ellenkezője is. Az orvos azért orvos, hogy mindenről kellő képpen tájékoztasson, nem azért, hogy feltételezzék, hogy majd a neten biztos megnézed és biztos pont igaz információt fogsz találni. Főleg, hogy pont az orvosok utálják, ha a kedves betegek a neten elolvasnak mindenfélét mielőtt/miután náluk jártak.

2015. febr. 11. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:
60%

Nem létezik, hogy valaki még nem olvasott alvás közben megélt orgazmusról és hasonlók. Mivel az ellen sem tehetünk, meg sem tilthatja egy orvos sem.

Sőt, a méhösszehúzódás hasznos. A behatolást kell kerülni 6 hétig.

2015. febr. 11. 20:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Hogy a fenébe nyílna szét egy orgazmustól?! Császár után ezerrel nyomták beléd az oxitocint, ami méhösszehúzódásokat okoz, ugyanez szabadul fel a szoptatás alatt is.

A házasélet is a gyermekágyi vérzés miatt van tiltva, amíg nem gyógyul be a lepény sebe.

2015. febr. 12. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!