Szerintetek mikor induljak a kórházba? Ti mit tennétek?
Sziasztok!
40. Hetemet töltő kismama vagyok,ma reggel fél 8 óta vannak fájásaim,2-5 percesek.
Ezeket a fájásokat erős keményedésnek érzem,majd elkezdek görcsölni,derekam,hasam egyaránt.
Már voltam azóta meleg vízben,nem múlt el tőle,nem enyhült.
Indultam volna a kórházba, de most 1 órája csak pár fájás jött,az sem rendszeresen...nem merek így elindulni,hogy ennyire enyhült,közben aggaszt,hogy szinte egésznap fájt.
Kérdésem az lenne,járt-e valaki hasonló cipőben szülése előtt,illetve mit gondoltok,mi lenne a helyes döntés,Ti mikor indulnátok így,hogy már ritkábbak a fájások és gyengébbek is?
köszönöm előre is!
menj be, megvizsgálnak, legfeljebb hazaküldenek.
mellesleg én a két perces fájások után egy órával már szültem.
Köszönöm mindegyikőtöknek!
Azóta 8-10 percesek lettek,sajnos már egyszer voltam bent téves riasztással,akkor bennt fogtak,nem engedtek haza,de nem is történt semmi...sajnos most azóta még jobban tartok ettől,hogy megismétlődik,elég lekezelőek voltak velem akkor..de ugye egyszer menni kell,talán a ma lesz a mi napunk :)
Magzatvized nem ment még el?
Szerintem is menj be, ebből már mindenképpen baba lesz valószínűleg, úgyis időben vagy már. :)
És majd ird meg, mi történt, vagy ha kibújt a Pici! Gyors, és könnyű szülést kivánok, és előre is gratulálok Nektek! :)
Én a helyedben bemennék (főleg ha havazik) mert ha hirtelen jönnek a fájások nem tudtok olyan gyorsan bemenni. meg igazából egész nap vannak fájásaid, szóval inkább induljatok.
könnyű szülést kívánok:)
Lehet, hogy már el is indultál, de azért írok:-)
Én is a bemenetelre voksolok. Hasonló cipőben jártam, mint te. Volt egy vaklármánk, nem voltak valami kedvesek a kórházban, mondván, 3. gyerekkel már éreznem kellene a különbséget. Benn akartak tartani, de nem maradtam.
Amikor meg beindultak a fájások, nem mertem elhinni, hogy ez most tényleg az. Hívtam a kórházat, hogy mit csináljak. Mondták, hogy nyomás befelé! A vége az lett, hogy nagyon.nagyon gyorsan kellett tépnünk a kórházba, és össz-vissz 25 percet töltöttem a szülőszobán mire meglett a leányzóm.
Köszi lányok a válaszokat, látom egyenrangú a véleményetek,hogy induljak...
egyenlőre nem indultam még be,azóta is 8-10 percesek, 10nél nem több,csak sajnos elég gyengék a délelőttihez képest,ez tart vissza...
első babám amúgy,fogalmam sincs mit kell érezzek :(
Magzatvizem nem távozott,nyákdugóm igen,méhszájam 2111 volt 2 hete,azóta fogalmam sincs milyen irányba változott.
Érezni fogod, ha jobban fáj, akkor indulni fogsz, hidd el... :) Mindenesetre azért én már az éjjel nem mernék otthon maradni, jobb lenne, ha látna egy orvos, ki tudja mennyire vagy kitágulva.
Szurkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!