Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért van az hogy már nem...

Miért van az hogy már nem olyan a szex szülés után?

Figyelt kérdés

OLyan más, már nem olyan jó, nem érzem olyan csodásnak és fáj is, ha sokáig tart. A férjem is kevésbbé kíván mint előtte. Úgy érzem nem olyan ott lenn mint előtte. Nem jól varrtak össze? Nem érzem olyan szűknek, olyan mintha teljesen nyitott lennék.7 hónapja szültem.

Bocsi hogy így és ilyet fogalmazok meg, de itt asszem lehet és hátha más is ezt érzi, vagy csak én?!:(

2008. aug. 22. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én már kétszer szóültem, és tényleg nem olyan mint előtte bár nekünk nincs semmi gondunk eddig, próbáld meg a kriston andrea féle intimtornát hogya hüvelyed visszanyerje régi önmagát ( amúgy mi hátulról szoktuk úgy mint amior a babavárás végén jártunk és máshogy nem fértünk egymáshoz)

amúgy orvoshoz is mehetsz vele de ő is először az intimtornát javasolja, próbáld ki

2008. aug. 22. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:
47%

Szia.

Èn 6,5 hónapja szültem.Nálunk ugyanez a helyzet.Azt mondják aze´rt vannak így a fe´rfiak,mert elötte a nöt látták,akit kívánnak,most meg a gyermeket szoptetó anyát.akikre vigyázni kell.Èn sem igazán értem...

2008. aug. 22. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!