Van valaki aki úgy ment szülni, hogy nem tudta a baba nemét?
Mindkét babám meglepetés volt :-)
Ha lesz harmadik, nála sem fogjuk megkérdezni a nemét.
Huhh, csak ámulok mennyi önuralmatok van :) Én annyira kíváncsi természetű vagyok, és annyira nem bírom, ha nem tudhatok valamit, hogy hihetetlen. Ha rajtam múlt volna, a pozi teszttel együtt a nemét is meg akartam volna tudni :D Már a 12 hetes genetikai UH-n is kérdeztem, de azt mondta a szonográfus, hogy ilyenkor még nagyon hasonlóak, nagy a hibaszázalék, nem akar tippelni. Még aznap bejelentkeztem 4D ultrahangra a 16. hétre, hát, iszonyú izgatott voltam, számoltam a napokat végig, majd megőrültem. Bele se mertem gondolni, mi lesz, ha egyszerűen nem mutatja meg, mi van a lába között, szerintem hülyét kaptam volna :D Iszonyúan örültem, és örülök most is, mert megmondták tutibiztosra, hogy kislány :) Amúgy örültünk volna a fiúnak is, nem azért volt ilyen fontos, hanem mert tényleg ennyire klinikai eset vagyok kíváncsiság terén. Akkor is tűkön ültem, mikor az volt a kérdés, hogy terhes vagyok-e... :D
Egyébként a napokban szült egy ismerősöm kislányt, ők sem tudták egész végig, hogy kit várnak, mindig előre szóltak, hogy nem szeretnék megtudni. Számomra ez elképzelhetetlen, mindig ámuldozok, hogy lehet valakinek ilyen önuralma :D
nálunk megmondták a nemüket, de az egyik kislányra sosem mondták biztosra, hogy tényleg az, így ott benne volt a pakliban a fiú is, így maradt egy kis izgalom, ha még nem lett volna elég :D
őt vették ki először, meg is kérdeztem, lány-e :))
Az elsőnél nagyon szerettem volna tudni. Csak azért mentünk 4D-re, mert még a 18. héten sem mutatta magát.
A másodiknál úgy döntöttem, hogy szeretném, ha meglepi lenne. A férjem szerette volna tudni, de úgy alakult, hoy egyik uh-ra sem tudott eljönni velem, szóval maradt a meglepi neki is. Nagyon jó érzés volt a szülőágyon megtudni, bár én végig éreztem, hogy mi a neme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!