Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kistarcsai Flór Ferenc...

A kistarcsai Flór Ferenc kórházról szeretnék infót kérni, attól aki már szült ott?

Figyelt kérdés
Helló.Nincs választott orvosom, augusztusban fogok szülni. Érdekelne, hogy milyenek az orvosok, szülésznők. Ezen kívül az, hogy ha már egyszer szültem császárral akkor lehet e rendesen szülni? Érdemes e orvost választani vagy jó az ügyelet is? Köszi!

2015. febr. 5. 12:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ma voltam bent a 12.heti genetikai ultrahangon. A nőgyógyászati részen (még csak erről tudok nyilatkozni) mindenki nagyon kedves volt a recepcióstól az asszisztensen át a vizsgáló orvosig mindenki. Apát is beengedték, megnézhette a Babót. Ha ilyen lesz a szülészet is, akkor nagyon jó lesz :).
2015. febr. 12. 12:45
 12/14 A kérdező kommentje:
Wiky93: Igen még odébb lesz, de addig is köszönöm szépen a jó kívánságokat!!!:)
2015. febr. 12. 12:47
 13/14 Wiky93 ***** válasza:
Na ennek örülök :) bízunk benne! :)
2015. febr. 15. 10:50
 14/14 anonim válasza:
Szia! 9 évvel ezelőtt egereket hoztam haza a bőröndömmel a tudtom nélkül. Nem tudom h milyen a helyzet! :D
2015. júl. 20. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!